Obavijesti

Viral

Komentari 116

'Vanzemaljci su tu, križaju se s ljudima i stvorit će novu vrstu'

'Vanzemaljci su tu, križaju se  s ljudima i stvorit će novu vrstu'
1

Prema njegovom mišljenju, hibridi nastaju tijekom 'otmica' ljudi, a dolaze u više oblika vanzemaljaca - od malenih, preko visokih i onih sa zmijskim očima, do instektoida

VIDEO

Oxfordski profesor Young-hae Chi u svojoj knjizi tvrdi da se izvanzemaljci križaju s ljudima kako bi stvorili novu hibridnu vrstu koja će nas spasiti od klimatskih promjena.

Chi je instruktor korejskoga na oxfordskom Orijentalnom institutu. Nakon uvodnog predavanja na temu iz 2012. sada je napisao i knjigu o svojim spekulacijama, naziva: 'Izvanzemaljski posjeti i kraj čovječanstva', u kojoj tvrdi da je upravo ta hibridna vrsta ključ za nošenje s klimatskim promjenama. Međutim, kaže da i dalje traži dodatne dokaze u potporu svojeg gledišta, javlja The Sun.

Prema njegovom mišljenju, hibridi nastaju tijekom 'otmica' ljudi, a dolaze u više oblika vanzemaljaca - od malenih, preko visokih i onih sa zmijskim očima, do instektoida, za koje Chi vjeruje da su glavni i izdaju naredbe ostalim vrstama.

Našu nemogućnost za percipiranjem tih vanzemaljaca Chi objašnjava time što oni žive u svom bio-sustavu, kojega mi kao ljudi ne možemo detektirati jer nam je moć percepcije ograničena organima koje imamo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Chi vjeruje da se vanzemaljci pojavljuju na Zemlji uoči velikih prijetnji poput nuklearnog rata ili klimatskih promjena, te da će riješiti brojne naše društvene probleme zahvaljujući njihovoj iznimnoj inteligenciji.

- Oni dolaze ne radi nas, nego radi sebe, svog opstanka. Ali njihov opstanak je ustvari ujedno i naš opstanak - opstanak cjelokupne biosfere.

Ipak, u predavanju iz 2012. čini se da je bio oprečnoga mišljenja, nadovezujući se na američkog 'istraživača vanzemaljskih otmica' Davida Jacobsa, u tvrdnjama kako ti hibridi koji se 'kreću među nama' imaju vrlo zlokobnu misiju te da se hibridi prve generacije opetovano križaju s ljudima da bi proizveli hibride druge generacije koje nije moguće raspoznati golim okom.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…