Obavijesti

Viral

Komentari 103

Varao suprugu pa mu prisjelo: 'Zaglavio' u svojoj ljubavnici

Ovaj kenijski par vjerojatno je vjerojatno žrtva situacije koja se stručno naziva "penis captivus". To događa kada mišići vagine stegnu pens znatno jače nego je to uobičajeno...

VIDEO

Kenijcu koji je prevario svoju ženu prisjela je ta afera nakon što su se u cijelu priču morali uplesti i liječnici. Muškarac i njegova ljubavnica unajmili su sobu u hotelu u gradu Kitale kako bi se "malo zabavili". No, sve je pošlo po zlu kada se njegov penis zaglavio u njenoj vagini.

Gosti u susjednim sobama čuli su vriske pa su odlučili pozvati policiju. Kada su utvrdili što se dogodilo, policajci su pozvali liječnike koji su razdvojili strastveni par. 

Oko hotela iz kojeg su iznosili ljubavnike okupila se znatiželjna gomila, a policija je čak morala ispaliti nekoliko metaka u zrak kako bi ih otjerali. 

Čovjek je navodno u Kitale došao poslovno, a supruga mu je ostala u gradu u kojem žive. Ona tvrdi da ju muž vara sa ženom koja im iznajmljuje stan. Zbog toga je čak unajmila i vrača da ga prati i pokuša razoriti tu vezu, piše Daily Mail

Ovaj kenijski par vjerojatno je vjerojatno žrtva rijetkog slučaja koji se stručno naziva "penis captivus". To događa kada mišići vagine stegnu pens znatno jače nego je to uobičajeno. 

Nije ovo prvi takav slučaj u Keniji. Nešto slično dogodilo se prije dvije godine kada je muškaraca vodio ljubav s udanom ženom. Njen suprug navodno je sumnjao da ga vara pa je kod lokalnog vraća dao prokleti njene genitalije. Isti taj vrač navodno ih je kasnije i razdvajao.

Nešto ranije, još jednom muškarcu također se zaglavio penis dok je vodio ljubav s ljubavnicom. Njenom suprugu morao je platiti protuvrijednost od 1300 kuna da bi ih razdvojili. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.