Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Video djeda koji priča o gripi je hit, sada iscurila i duža verzija

None Foto: YouTube

Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli... Vježbaj, p**** ti materina! Ja vježbam svaki dan. Ujutro se operi hladnom vodom, savjetuje gospodin Toni

Novinar N1 televizije Ilija Jandrić u subotu je na Twitteru objavio video koji je ubrzo postao viralni hit. Naime, njegova kolegica je na zagrebačkom Cvjetnom trgu ispitivala ljude o gripi, a onda je zaustavila izvjesnog Tonija koji je sve objasnio.

'BOLI ME RUKA, BOLI ME NOGA...' "Penzioneri uništili zdravstvo: 'Vježbaj pi*** ti materina!"

- Ne postoji gripa, zlato moje. Imam 82 godine, nikad bolestan, nikad kod doktora. To zapamtite svi. Sramota, penzioneri su uništili zdravstvo. Boli me ruka, boli me noga, sve me boli... Vježbaj, p**** ti materina! - rekao je gospodin Toni. 

Prva snimka koja je objavljena traje 13 sekundi, a danas je Jandrić objavio integralan video od minutu i osam sekundi u kojem Toni opširnije daje svoje savjete.

POGLEDAJTE VIDEO

Komentari (129)
  • Čista filozofija, osobna higijena i mentalno zdravlje. Bravo djede

    20. 1. 2019,   14:46
  • Na neki način je puno u pravu ali.. ima više dejavnika zašto je neko bolestan! Zanima me čime se on bavio u životu, da li je bio fizički radnik.., kako su ga tata i mama hranili i čuvali.., To što ima on nevjerovatnu sreču u zdravlju ne znači, da imaju svi zato sve u jedno smeče baciti je sebično i uzkogledano. Ako imaš slomljenu ruku ili nešto drugo to je ozljeda a ne bolest. Pošto se bavim sportom, tuširam hladnom vodom i radim simpatiziram s njim ali ne bi ja sve tako egoistično popljuval sve bolestne ljude. Pa mi ne trebamo doktore više kaj ima ovaj gospodin za sve odgovore.. kako kažu bogat nevjeruje siromaku tako i zdrav čovjek ne veruje bolestnemu i tako ja vidim ovog starog..

    20. 1. 2019,   15:18
  • Hahaahahah znam tog lika, s Trešnje je i ne zove se Toni hahahahahahahaahhahaha msm da je Albanac

    20. 1. 2019,   15:37