Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Video koji led krv: U zadnji ga je tren spasio od jurećeg vlaka

None Foto: YouTube / Screenshot

Samo nekoliko sekundi prije dolaska vlaka na stanicu, alkoholizirani muškarac napravio je krivi korak, izgubio ravnotežu i pao na tračnice. Munjevitom reakcijom spasio ga je djelatnik željeznice u Kaliforniji...

John O’Connor, bivši željeznički operater koji je unaprijeđen u nadzornika prijevoza u željezničkoj tvrtki Bay Area Rapid Transit u Oaklandu u Kaliforniji, u nedjelju je oko 17:20h bio na radnom mjestu. Tada su naime kućama krenule horde navijača Ridersa pa je trebalo pripaziti kako bi sve išlo svojim tokom, piše NBC.  

Taman kada se stanici približavao vlak, jedan je muškarac izgubio ravnotežu i pao na tračnice. John O'Connor reagirao je gotovo nadljudskom brzinom i muškarca izvukao van vjerojatno i manje od sekundu od udara vlaka. 

Uvjerite se i sami:

O'Connora Kalifornija sad slavi kao 'skromnog heroja', a on kaže da nije mogao vjerovati kad je na snimkama vidio koliko je vlak zapravo bio blizu. Alkoholizirani je pak muškarac prevezen u najbližu bolnicu na triježnjenje. 

Osim snimke spašavanja, internetom se proširila i snimka zagrljaja između Johna O'Connora i muškarca kojem je spasio život. 

 

Komentari (22)
  • Kažu da i Bog čuva pijance. Da sam na njegovom mjestu ne bih popila ni kapi alkohola nikad više, nadam se da je nešto naučio...ili nije. Neka mu je sa srećom!

    5. 11. 2019,   10:51
  • I onda će reći da bijelci u Americi ne vole afroamerikance. John O’Connoru kapa do poda.

    5. 11. 2019,   11:23
  • Sad će prozvati junaka rasistom jer je spasio ovoga samo zato jer je crnac

    5. 11. 2019,   11:12