Obavijesti

Viral

Komentari 6

Vjerni navijači: Branili su boje Hrvatske i u Velikoj Britaniji

Vjerni navijači: Branili su boje Hrvatske i u Velikoj Britaniji
19

ODRASLI: Prije dvije godine bili su bebe u dresovima, a danas predstavljaju Hrvatsku na natjecanjima, planinare, putuju, spašavaju janjiće...

VIDEO

Kad bi u svijetu postojao fotografski natječaj s temom 'Navijači i psi', jedna fotografija ne bi imala konkurencije. Prizor kujice zlatne retriverice Dame i njezinih sedmero štenaca, što ga je snimila vlasnica i uzgajivačica retrivera Dijana Tomašegović Tomić prije dvije godine, kad smo svi u Hrvatskoj imali velika očekivanja i nadanja od reprezentacije na nogometnom Europskom prvenstvu Francuskoj, ni danas nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02

Gdje su danas i što rade mališani koji su već u prvim danima života odjenuli hrvatski dres? Ni priča o sedmero braće i sestara ne ostavlja ravnodušnim!

Najprije valja spomenuti Seana, retrivera koji je doista predstavljao Hrvatsku, doduše nije na sebi imao kockasti dres, ali je izložen kao osobito lijep primjerak svoje pasmine u Birminghamu na Cruftsu, najstarijoj izložbi pasa u Europi, koja za četveronožne ljepotane predstavlja isto što i Wimbledon za tenisače!

- Sean je ostao kod mene, mladi je prvak Hrvatske i Slovenije u ljepoti, izložbeni prvak Hrvatske - kazuje nam uzgajivačica i zagrebačka odvjetnica Dijana Tomašegović Tomić, dodajući da se Sean proslavio u medijima i kao jedan od retrivera koji su iz ličke divljine sa sobom doveli i spasili izgubljeno janje, o čemu smo pisali i u 24sata.

I njegova sestra Sharona, također mlada prvakinja Hrvatske i Slovenije, branila je hrvatske boje na prestižnoj engleskoj izložbi Crufts, a s bratom je također spašavala janje.

Sky živi u Sloveniji, glavna je gazdarica na jednom hipodromu, jer mu se ljudska mama bavi konjičkim sportom.

U Sloveniji je i Skip, on je u sportskoj familiji, pa puno planinari.

I Lajka je sad slovenska državljanka, prava je svjetska putnica, obitelj je sa sobom vodi širom svijeta, a položila je ispit iz poslušnosti i ispit za terapeutskog psa.

Kujica Roza je, pak, šibenska morska vila koja gospodari na Jadriji...

Posebna priča je njihov brat Johnny: on je prvi progledao i to baš na dan naše prve utakmice na Europskom prvenstvu. Sigurno će gledati nastupe naših nogometaša u Rusiji jer mu je gazda u nogometnim vodama. Kažu za njega da je “proždrljivi bećar”, a živi na relaciji Zagreb - Hercegovina - Jelsa...

Sada napokon i ti možeš nositi majicice iz najslušanijeg navijačkog  spota "Moja Croatia".  

Od danas ih možeš kupiti na stranici Žuti klik: http://bit.ly/moja_croatia_majice

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene! 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.