Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vladimir osvojio 10.000 kuna u Mobilmediji: Razveselili ste me

None Foto: Josip Regovic/PIXSELL 2

Taman trebam nove kućanske aparate. Stari su se pokvarili tako da baš dobro da ste me izvukli, rekao je čitatelj iz Splita koji svakodnevno čita novine

Hvala vam, uljepšali ste mi dan, rekao je Vladimir Mađarević (56) kada smo mu rekli da je osvojio odličan bon od 10.000 kuna u Mobilmediji za kućanske aparate.

Čitatelj iz Splita bio je oduševljen te nam otkrio da mu je ova fantastična nagrada stigla kao naručena.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

- Taman trebam nove kućanske aparate. Stari su se pokvarili tako da baš dobro da ste me izvukli - govori Mađarević. Dodaje kako svakodnevno čita 24sata, a igra i nagradne igre.

- Čitam sve u novinama. Pratim zdravlje, a osim tiskanog izdanja čitam i vaš portal. Volim pročitati i tjednik Express - rekao nam je čitatelj iz Splita.

Mobilmedia je jedan od uspješnih i prepoznatih lanaca trgovina tehnike na tržištu sa širokom ponudom bijele i audio-video tehnike, IT opreme, mobitela i tableta, foto opreme, malih kućanskih aparata, “gadgeta” za zabavu i mnogobrojnih dodataka za dom. Bon se može potrošiti na male kućanske aparate kao što su mikrovalne pećnice, tosteri, glačala, kuhala za vodu, aparati za kavu, roštilji, blenderi, mikseri, friteze, sušila za kosu, usisavači, sokovnici i friteze. 

Komentiraj, znaš da želiš!