Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vojnici se mogu - seksati! Nisu se smjeli čak ni drpati ni trljati

None Foto: REUTERS 5

Američka vojska u njemačkoj vojarni: U ukinutoj naredbi navele su sve moguće kombinacije seksualnog odnosa, poput nekog perverznog ispita s mogućnošću više odgovora. Zabranjeno je bilo ljubljenje i maženje

Američki vojnici koji se trenutno nalaze u njemačkoj vojarni u Grafenwoehru uzdahnuli su s olakšanjem kada su ovog tjedna saznali da se opet mogu seksati bez straha da će završiti na vojnom sudu, javlja RT. Naime, naredba o prisilnom celibatu za cijeli vod je povučena. 

via GIPHY

Vjerojatno su američki zapovjednici razmišljali na način da je čisti um najbolji put za čistu bazu, te su 17. prosinca donijeli neobičnu naredbu o zabrani svih seksualnih aktivnosti, te da se vojnici trebaju fokusirati na čišćenje vojarne i pripremati se za povratak u matičnu vojnu bazu u Fort Hoodu u Texasu.

US paratroopers practice in the Upper Palatinate | Autor: Armin Weigel/DPA/PIXSELL Foto: Armin Weigel/DPA/PIXSELL

U takvim uvjetima, seks bi im, vjerojatno, bio mrvicu preveliki ometajući faktor.

Uz to, naredba je bila nevjerojatno detaljna u specifikaciji zabranjenih seksualnih aktivnosti, te se čak navelo da je zabranjeno i 'trljanje, drpanje' pa čak i ljubljenje, ali i maženje. 

Dopis koji je procurio na Twitter, zahvaljujući korisniku USArmyWTF, pažljivo navodi sve moguće kombinacije seksualnog odnosa, kao da mora zadovoljiti neki perverzni ispit s mogućnošću više odgovora.

Uvjerite se sami:

Foto: Twitter

 

 

Nakon ovakve uredbe, bilo je jasno da se vojnici i vojnikinje međusobno ne smiju praktički ni pogledati. Barem ne dok se nalaze u bazi.

No, dopis nije bio šala. Čak se i navodi da će se 'prekršitelji' kazniti na vojnom sudu. 

Ipak, nakon nekoliko dana, zapovjednici su shvatili da je ovakva naredba nepotrebna, budući da su vojnici već do sada proveli devet mjeseci zajedno u tim istim barakama, a ni jedna noć nije bila kao scene u filmu 'Caligula'.

US paratroopers practice in the Upper Palatinate | Autor: Armin Weigel/DPA/PIXSELL Foto: Armin Weigel/DPA/PIXSELL

- Vojnicima je jasno dano do znanja o važnosti međusobnog poštovanja između kolega i o održavanju reda i discipline - kazala je glasnogovornica američke vojske bojnica Bonnie Conard.

Komentari (17)
  • Koliko je meni poznato, seksualni odnosi na radnom mjestu nisu dopušteni nigdje, niti u jednoj firmi ili državnoj službi. Tko što radi privatno i izvan radnog mjesta/radnih prostorija je drugo, to se nikoga ne tiče, ali na radnom mjestu ne znam da je igdje dopušteno. Tako da ne vidim što je tu za čuditi se. Možda jedino zvuči čudno izravnost same zapovjedi, civilima (uključujući novinare) koji nisu navikli na način na koji funkcionira vojska, pa im zapovjed zvuči ne znam kako i čude se ko pura dreku, što se veli.

    30. 12. 2018,   09:13
  • Koga briga nemate nikakvih novosti pa gluposti kopirate

    30. 12. 2018,   10:27
  • Kladim se da će biti 100 glupih komentara od onih koji ne razumiju satiru - naročito od onih što mrze Amerikance skoro više nego Hrvate.

    30. 12. 2018,   07:19