Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Vozile smo 130 na sat na A1, kad ono pretiče nas jureći Fićo'

None Foto: čitatelj 24sata 5

Čitateljica dodaje kako je čitavo vrijeme Fićo išao preticajnim trakom te kako su mu se svi micali s puta. U vozilu austrijskih registracija bio je par srednjih godina

Prijateljica i ja vraćale smo se autocestom iz Zadra za Zagreb. Po lijevom traku je dojurio Fićo te nas pretekao, rekla je čitateljica. Fotografirala ga je u nedjelju ujutro.

Foto: snimio čitatelj/24sata Foto: snimio čitatelj/24sata Foto: snimio čitatelj/24sata

Dodaje kako je čitavo vrijeme Fićo išao preticajnim trakom te kako su mu se svi micali s puta. U vozilu austrijskih registracija bio je par srednjih godina.

ONO KAD ULETIŠ U - RADOVE 'Parkirala' auto na tračnice u Zagrebu: 'Nisam vidjela znak!'

- Čak mu se i jedan BMW maknuo s puta. Smijale smo se do Zagreba - zaključuje i dodaje: 'Ali, moramo naglasiti da Fićo nije jurio iznad ograničenja'.

Komentari (221)
  • Vozile ste 130 a on vas je pretekao, i nije išao preko ograničenja??

    4. 6. 2018,   10:57
  • Zeno draga, nije to Fico vec FIGUAR..mali Jaguar..

    4. 6. 2018,   11:03
  • Lik u mercedesu, staje na crveno, kad ono kvrc odostraga. Izadje on iz mečke, i počne vozač fiće kuknjavu... joj oprostite, nisam pazio, pa nije strašno itd. Slijedece križanje, mečka staje opet na crveno, kad ono opet isti fićo. E sad vec ljut , on opet van i opet kuknjava ... oprostite molim vas, nemojte zvati policiju, vidite da smo sirotinja, nemam za kaznu, smilujte nam se, itd. Ajd ovaj iz mečke dobra duša pa im opet progleda kroz prste... I tako, dodje treće križanje, opet crveno i opet KVRC. Ovaj se okrene, kad ovaj iz FIĆE; " IDI IDI, JA SAM..." :)...

    4. 6. 2018,   12:43