Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

X Factor 'masakr': Pjevačica brutalno izvrijeđala kandidata

None Foto: youtube 2

Natalia Kills i njen suprug zaprepastili su gledatelje novozelandskog X Factora vrijeđanjem jednog kandidata. Pokrenuta je peticija za njihovo uklanjanje iz emisije

Kada je dovršio svoj nastup, kandidat Joe Irvine u novozelandskom X-Factoru nije mogao ni sanjati što ga očekuje. Sramežljivi i iskreni osmijeh s lica mu je ekspresno skinula pjevačica članica žirija Natalia Kills .

- Kao umjetnica koja poštuje kreativni integritet i intelektualno vlasništvo, zgađena sam time koliko si kopirao mojeg supruga. Kosa, odijelo... Zar nemaš nikakvo poštovanje prema originalnosti? Smiješan si i gadiš mi se, započela je svoju tiradu Natalia.

-Osramoćena sam jer sjedim ovdje, u tvojem društvu, i što uopće moram reći svoje mišljenje o tebi, u jednom je dahu izgovorila Natalia.

- Prekrasna si, odgovorio joj je vidljivo potreseni Joe Irvine. Publika je već sada bila na njegovoj strani i otvoreno negodovala na Natalijine riječi.

- Ovo je bilo jednostavno jeftino i apsurdno. Kao da Norman Bates nosi haljinu svoje majke. Imam dojam kao da ćeš na lice zašiti tuđu kožu i onda poubijati sve u publici, pridružio se Nataliji njen suprug Willy Moon , također član žirija.

- Apsolutno mi se gadiš. Ti uopće nemaš identiteta. Zaista me sram što sam ovdje, nadovezala se Natalia.

- Ja mislim da izgledam zaista dobro, pribran je pokušao ostati Joe.

- Da, izgledaš dobro jer izgledaš poput mojeg supruga, odbrusila je po posljednji put Natalia.

Tada se u paljbu napokon uspjela uključiti i druga članica žirija, te je stala na stranu kandidata.

- Zapravo, odijevaš se mnogo bolje od njenog supruga, Natalia treba naočale. Joe, mislim da kroz život nije baš mnogo ljudi vjerovalo u tebe. Ali, kažem ti sada - ja vjerujem u tebe. Imaš prekrasan glas i, molim te, ne slušaj ovo dvoje.

Joe Irvine u tim je trenucima gotovo zaplakao.

Javnost Novog Zelanda gotovo se instantno digla na noge i putem društvenih mreža televiziji TV3 jasno dala do znanja da Natalie Kills i Willyja Moona više ne žele gledati u emisiji. Pokrenuta je i peticija za njihovo uklanjanje iz emisije, a u samo nekoliko sati prikupljeno je 13 tisuća potpisa.

Snimka prve audicije pak pokazuje da se Joe jako svidio bahatom bračnom paru.


Komentari (152)
  • Natjecanje u PJEVANJU, a ona cijeli govor posvetila njegovom izgledu i "kopiranju" njenog muža? Halo, ženo, tako je obučen svaki treći muškarac na ulici, šta si umišljate? Treba ju izbaciti iz žirija.

    15. 3. 2015,   15:09
  • Plavuša je spasila situaciju, bravo. A whothefuck is Natalia Kills? ta je nešto KAO pjevačica, kao ove naše cajkuše

    15. 3. 2015,   14:55
  • osim sto izgledom izgleda kao gadura to je i karakterno

    15. 3. 2015,   15:04