Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Za motivaciju kolega prošetala uredom 'kao od majke rođena'

POLJSKA: Zaposlenica jedne tvrtke koja radi s dionicama skinula se i gola prošetala uredom na oduševljenje svojih kolega. Korisnici interneta ostali su zgroženi ovakvom vrstom zabave...

Jedna uredska zabava u Varšavi pretvorila se u 'festival golotinje', zahvaljujući zaposlenici i šefu. Naime, prema njegovoj naredbi ona se skinula i prošetala uredom - potpuno gola.

Kolege su je bodrili i navijali za nju, a razlog ovog performansa je 'motivacija i podizanje morala svojih kolega'. Snimku je objavio britanski Metro.

Atraktivna brineta nosila je tek sunčane naočale i čizme u sceni koja je mnoge podsjetila na film 'Vuk s Wall Streeta', u kojem glavnu ulogu igra Leonardo DiCaprio. Inače, riječ je o tvrtki koja radi s dionicama.

Korisnici interneta negativno su prihvatili ovu snimku i u komentarima izrazili svoje mišljenje.

- Svijet se bliži kraju, ljudi se ponašaju poput životinja - zbog čega? Komadića papira zbog kojeg gube dostojanstvo i poštovanje. Tužno i jadno...

- Novac uništava svijet.

- Svi zaposlenici te tvrtke trebali bi se posramiti nakon ovoga.

Kako pišu lokalni poljski mediji, žena se nakon ovog skandala iskreno pokajala, a moguće sankcije ostale su nepoznate.

Komentari (52)
  • Ti likovi za nabrijavanje radnika su najneugodnije stvari ikada. Cuo sam da oci iz tcom imaju takve sastanke, taj neki lik, valjda sef ili sto vec, vice neke parole: "tko smo mi?" Onda ovi sta slusaju uzvarze: t" comm" i takve neke cringe stvari. Ne znam je li to moze nekoga motivirati, ali ja bih se opalio smijati i poslao ih u 3pm.

    2. 11. 2017,   12:00
  • Srecom pa nije neka kolegica pred penziju...

    2. 11. 2017,   12:04
  • Sramota i to velika sramota od te firme.

    2. 11. 2017,   12:26