Obavijesti

Viral

Komentari 11

Za sve mačkoljupce: Zagreb će ugostiti najljepše mačke svijeta

Za sve mačkoljupce: Zagreb će ugostiti najljepše mačke svijeta
2

Čak 235 mačaka iz osam europskih zemalja sudjelovat će na dvije međunarodne izložbe mačaka u subotu i nedjelju, 17. i 18. studenoga u Zagrebu, u organizaciji Saveza felinoloških društava Hrvatske

VIDEO

"To je rekordan odaziv prijavljenih u posljednjih nekoliko godina, a osobito nas veseli što ćemo nakon dugo vremena vidjeti sijamsku i orijentalnu mačku s pravim 'šišmiš' ušima, koje na natjecanje dolaze iz Austrije i Mađarske", najavila je tajnica Saveza felinoloških društava Hrvatske Amelija Leopoldović uoči izložbe u Westgate Shopping Cityju.

Na izložbi će biti predstavljene ukupno 22 pasmine, od kojih su neke iznimno rijetke, poput najmanje mačke na svijetu, Singapurske mačke i pasmine koja je apsolutna vladarica Instagrama, Britanske dugodlake mačke.

Brojne će predstavnike, njih 14 u obje varijacije boje, svijetloj i tamnoj, imati trenutna hit pasmina u međunarodnoj felinologiji, Bengalska mačka. U konkurenciji za titulu najljepših su također Egzota, Perzijska mačka, Ragdoll, Sveta Birma, Američki Curl, Maine Coon, Neva Maskerada, Norveška šumska, Sibirska, Britanska kratkodlaka mačka, Ocicat, Snow Shoe, Sfinks, Ruska plava, Tajlandska te Domaća dugodlaka i Domaća kratkodlaka mačka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Izložbe će biti otvorene za posjetitelje u subotu od 12 do 21 sat i u nedjelju od 10 do 18 sati.

Najatraktivniji dio programa oba dana je "Best in Show", odnosno proglašenje najljepših mačaka izložbe, koji će u subotu započeti u 19 i 30 sati, a u nedjelju u 16 i 30 sati.

I publika bira najljepšu mačku 

Osim šest sudaca koji stižu iz Italije, Danske, Češke, Slovenije i Hrvatske i posjetitelji će oba dana moći glasati za najljepšu mačku, koja će biti proglašena u nedjelju.

Subotnja izložba bit će u znaku crne mačke, kako za posjetitelje, tako i za izlagače, koji će biti maskirani. Svi posjetitelji koji dođu u subotu maskirani u crnu mačku, imat će besplatan ulaz na izložbu, poručuju organizatori.

Za najmlađe će tijekom oba dana biti organizirana dječja umjetnička radionica, dok će odrasli posjetitelji moći dobiti besplatan veterinarski savjet za svog ljubimca. Besplatne konzultacije odvijat će se u Royal Canin veterinarskom kutku, u subotu od 14 do 18 sati i u nedjelju od 12 do 16 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.