Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Zaglavili' tijekom seksa pa ih cijelo selo moralo razdvajati

None Foto: Screenshot 3

Ljubavnici su se sastali u ženinoj kući nakon što je njen suprug otišao na poslovni put. Uslijed spolnog odnosa, par je 'zapeo' jedan u drugom. Susjedi su čuli jauke...

Udana žena i njezin ljubavnik iz Kenije morali su pozvati susjede u pomoć nakon što su usred seksa zapeli jedan u drugom, piše Daily Mail.

Ljubavnici su se sastali u ženinoj kući nakon što je njen suprug otišao na poslovni put. Par se nakon spolnog odnosa više nije mogao razdvojiti, baš kao što se zna dogoditi nekim životinjama. Počeli su zapomagati od boli, a susjedi koji su čuli jauke okupili su se pred kućom.

Posramljene ljubavnike su umotali u deku i odnijeli vraču koji ih je razdvojio. Vrač je od muškarca, prije razdvajanja, tražio da plati za uslugu, a lokalnom listu poručio je da nezgoda ovog para treba ostalim preljubnicima poslužiti kao životna lekcija.

Ono što preljubnici ne znaju, jest da iza svega stoji ženin suprug. On je posumnjao da ga njegova odabranica vara pa je posjetio vrača koji mu je dao čarobni napitak. Suprug je napitak podvalio ženi, a ostatak priče je poznat.

Komentari (75)
  • hrvati su se jedino zaglavili u dugovima , a o seksu ni ne pričaju pametnom dosta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    23. 11. 2016,   10:53
  • Jako poučan članak:))

    23. 11. 2016,   10:33
  • čarobni napitak, čiri bu čiri ba nek mu se zaglavi , tra lal lala

    23. 11. 2016,   10:45