Obavijesti

Viral

Komentari 1

Zaigraj i osvoji čak 1500 kuna goriva na Croduxu svaki dan

Zaigraj i osvoji čak 1500 kuna goriva na Croduxu svaki dan
4

Sa samo jednim kuponom ili SMS-om, koji će biti objavljeni u tiskanom izdanju 24sata, možete osvojiti vrijedne nagrade, a što ih više pošaljete, veća je šansa za dobitak

VIDEO

Naše nagradne igre se nastavljaju, a već od danas možete osvojiti gorivo u vrijednosti od 1000 kn pomoću kupona koji se nalaze u tiskanom izdanju 24sata i/ili putem SMS-a osvojiti 500 kn goriva.

Od 2. do 6. svibnja 2018. godine svakoga dana ćemo u tiskanom izdanju 24sata objavljivati po jedan nagradni kupon. Sa samo jednim kuponom čitatelji mogu osvojiti 1000 kuna goriva, a slanjem SMS-ova 500 kuna goriva, a sve to na Croduxu.

U periodu trajanja nagradne igre izrežite barem jedan nagradni kupon, ispunite ga osobnim podacima (ime, prezime i adresa) te pošaljite na P.P. 311, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata „Osvoji super nagrade u svibnju“.

Thinkstock

Što više kupona pošaljete, veća je šansa za dobitak. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji 24sata koji tijekom nagradne igre pošalju barem jedan kupon.

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s točno ispunjenim kuponima koje pristignu na navedenu adresu do utorka, 15. svibnja 2018., do 9 sati. Isti dan nakon 10 sati bit će i izvlačenje nagrade u prostorijama redakcije 24sata uz nadzor tročlane komisije.

Od 2. do 6. svibnja 2018. godine osim kupona, možete slati i neograničeno SMS-ove. Što ih više pošaljete, veća je šansa za dobitak. U SMS-u koji se šalje na broj 60054 (cijena SMS poruke je 2,40 kn s PDV-om) je potrebno upisati poseban kod od tri znaka, koji će biti objavljen u tiskanom izdanju 24sata, uz svoje podatke - ime, prezime, adresu (PRIMJER: 111 Ivan Horvat, Ulica 1, 10 000 Zagreb).

Kartica Crodux derivati - open file

Sudionici nagradne igre koji pošalju SMS sa svojim potpunim osobnim podacima i točnim posebnim kodom koji na dan igranja nagradne igre pronađu u tiskanom izdanju 24sata ulaze u dnevno kolo izvlačenja idući dan gdje mogu osvojiti nagradu. Poruke koje nisu ispravno poslane ili su nepotpune, ne ulaze u izvlačenje. U izvlačenje također ne ulaze poruke poslane s posebnim kodom koji u tiskanom izdanju 24sata nije objavljen na dan igranja nagradne igre. Pet dobitnika SMS nagradne igre bit će izvučeno u utorak, 8. svibnja 2018. godine, slučajnim odabirom iz Baze sudionika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.
Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'
NEKI PIŠU DA JE SLADAK...

Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'

Dobro došli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama, poručio je Plenković u uvodnom videu...