Obavijesti

Viral

Komentari 1

Zaigraj i osvoji put u London u stilu špijuna Johnnyja Englisha

Zaigraj i osvoji put u London u stilu špijuna Johnnyja Englisha
2

SKUPLJAJ KUPONE U 24SATA Od ponedjeljka vas čeka nova nagradna igra 24sata u kojoj sa samo tri kupona možete osvojiti trodnevno putovanje u London za cijelu obitelj

VIDEO

Skupljajte kupone od ponedjeljka i osvojite trodnevno putovanje u London za cijelu obitelj, a tamo vas očekuju paket opreme za tajnog agenta i treninzi borilačkih vještina.

Film “Johnny English ponovno na zadatku” je u kinima, a vi možete u samo tri dana sakupiti nagradne kupone i osvojiti putovanje u London za četiri osobe u stilu ovog simpatičnog špijuna. 

Osim povratnih karata Zagreb-London-Zagreb očekuje vas pravo luksuzno putovanje na kojem ćete se osjećati poput tajnog agenta. Od aerodroma do hotela s četiri zvjezdice vozit će vas limuzina, a na povratku na aerodrom povest će vas osobno vozilo. Dobit ćete paket opreme za tajnog agenta, trenirat ćete borilačke vještine, uživati u prezentaciji i simulaciji virtualne stvarnosti. U hotelu s četiri zvjezdice boravit ćete tri dana, a tamo su vam osigurani doručak i ručak.

Od ponedjeljka, 22., do srijede, 24. listopada, svaki dan u 24sata objavljivat ćemo po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i sakupljati te će tijekom tri dana sakupiti ukupno tri kupona.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe tri nagradna kupona i pošalju na adresu P.P. 552, 10 001 Zagreb, s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji put u London”. U bubanj ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na navedenu adresu do srijede, 31. listopada 2018., do 9 sati. Nagrada će se istog dana javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata.

Isprika čitateljima i važna obavijest

Dana 22.10.2018 u broju 4814 na kuponu 1 te 23.10.2018.u broju 4815 na kuponu 2 objavljen je pogrešni poštanski pretinac (P.P.522) za nagradnu igru "Osvoji put u London". Točan P.P za istu nagradnu igru je 552 na koji igrači šalju sakupljene kupone. Ovim putem se ispričavamo igračima nagradne igre.

Pravila korištenja osobnih podataka

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji put u London”, koja se održava u jednom kolu, od 22. 10. do 24. 10., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (Ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom, i/ili SMS-om.

Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično tako da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegovog zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem.

Po primitku izjave o povlačenju privole 24sata d.o.o. kao voditelj obrade pisanim će putem potvrditi primitak, a osobni podaci koji su obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Valja napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'
NAPISAO MARKEROM

Dostavljač iz Nepala poslao je poruku vozačima: 'Obitelj me čeka, pazite kako vozite...'

Većina stranih radnika bez previše problema odradi svoj posao, ali proteklih mjeseci porastao je i broj napada na njih
Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje