Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zaprosio curu jer je rekla da je trudna: 'Ma sve sam izmislila'

None Foto: screenshot/Youtube

Po cijelom gradu joj je ostavio poruke koje su je usmjeravale prema "njihovom posebnom mjestu". Tamo ju je dočekao, poljubio, a potom kleknuo i zaprosio. Djevojka je pristala

Jedan je Amerikanac zatražio pomoć ekipe showa 'Uhvati varalicu' kako bi testirao svoju djevojka i provjerio bi li mu ostala vjerna da ju pokuša zavesti atraktivan muškarac.

Ekipa showa koja se bazira na skrivenoj kameri smjestila je djevojci modela koji joj je prišao dok je jela u restoranu. Upitao ju je bi li htjela imati s njim privatne treninge. Najprije ga je odbila jer ima dečka, no kad je vidjela da ne odustaje, rekla mu je da je trudna. Međutim, nije bila svjesna da njen dečko prati cijelu scenu.

Kad ga je ekipa showa upitala je li ju spreman zaprositi, neimenovani muškarac je najprije oklijevao, no na kraju je ipak kupio prsten i odlučio napraviti veliki korak. Po cijelom gradu joj je ostavio poruke koje su je usmjeravale prema "njihovom posebnom mjestu". Tamo ju je dočekao, poljubio, a potom kleknuo i zaprosio. Djevojka je pristala i par se zagrlio, a potom ih je iznenadila ekipa skrivene kamere i čestitala im na zarukama i prinovi.

Djevojka je djelovala iznenađeno: 

- Što? Zar vam izgledam debelo? - upitala je. Objasnila je da je trudnoću izmislila da se riješi udvarača.

Iako je u početku djelovao šokirano, muškarac je priznao da bi je ionako kad-tad zaprosio.

- Ovo je samo malo ubrzalo stvari - zaključio je.

 

Komentari (16)
  • Glupo.

    2. 6. 2018,   09:14
  • Kako ovakav lik ulovi ovako zgodnu i lijepu curu?!

    2. 6. 2018,   13:09
  • Sta Hamdija radi tamo

    2. 6. 2018,   07:32