Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zaprosio je bivšeg olimpijca i zaslužio zlato za romantiku

None Foto: Instagram

Bivši olimpijski skakač u vodu Jimmy Sjödin u sretnoj je homoseksualnoj vezi s partnerom Patrickom Huberom. Njihova ljubav okrunjena je u Veneciji, gdje je Patrick zaprosio Jimmyja

Jimmy Sjödin je bivši olimpijski skakač u vodu iz Švedske, koji nije ostvario značajniji uspjeh na jedinim Igrama na kojima je nastupio, onima u Atlanti 1996. godine.

No, zato mu cvjeta na ljubavnom planu. Naime, nedavno se zaručio sa svojim partnerom Patrickom Huberom, grafičkim dizajnerom iz Njemačke.

Patrick je organizirao putovanje iznenađenja i odveo Jimmyja u Veneciju, jednu od prijestolnica romantike. Nije mu rekao kamo idu, već su se preko talijanskih Alpa spustili do Venecije.

Šlag na tortu bio je kad je Patrick kleknuo pred Jimmyja i zaprosio ga tijekom vožnje gondolom. Odgovor je bio samo jedan...

- Sjećam se samo da je rekao da želi uvijek biti uz mene, štititi me i biti zauvijek moj. Najlakše "da" u životu, rekao je Jimmy, koji je bio izvan sebe od sreće.

Patrick je angažirao fotografa koji je ovjekovječio njihov najljepši trenutak u životu.

- Primijetio sam da nas fotografira, ali sam i dalje mislio da je riječ o vodiču, tvrdi Jimmy.

Njegov partner se zaista potrudio, pa je tako dao izraditi i zaručničko prstenje s njihovim ugraviranim nadimcima.

Par se upoznao putem Facebooka prije četiri godine, a uživo su se prvi put sreli prošle godine.

- Odmah smo znali da smo stvoreni jedan za drugog, kaže Patrick.

Planiraju se vjenčati idućeg svibnja u njemačkim Alpama, a nakon toga će otputovati na medeni mjesec na Maldive.

Komentari (231)
  • Hahahahahahahaha kako smiješno zvuči ova ''ljubavna'' priča . Patrik zaprosio Jimmyja, pa će Jimmy voditi Patrika na medeni mjesec, pa Jimmy ima partnera Patrika.... Ajde sretno i obavezno javite kad Jimmy rodi. Ili Patrik. Svejedno .

    25. 8. 2017,   14:01
  • E to su pravi udarači, a ne grubnić...hahahaha

    25. 8. 2017,   14:05
  • Ajde neka ovakvima netko kaze nesto u facu . Polomi te u trenu. Dokaz da nisu samo oni mršavi i femi homoseksualne orjentacije

    25. 8. 2017,   14:07