Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zavjete u boci pronašao par koji se isti dan vjenčao

None Foto: 24sata/ilustracija 3

Par iz SAD-a bacio je bocu sa zavjetima da pluta u vodi iz zabave. No pronašao ju je par koji se na isti dan vjenčao na plaži, ali prije 28 godina

Melody Kloska (46) i Matt Behrs (41) oženili su se nakon pet godina hodanja 18. kolovoza 2007. godine na pješčanoj plaži u Michiganu. Bračne zavjete, koje su sami napisali, stavili su zajedno s njihovom adresom u bocu koja je puštena da je voda nosi. Prvo im se boca vratila, ali nakon drugog pokušaja nestala je u daljini. Par je bio presretan, ali ih je malo brinula odluka da se žene nakon prijašnjih propalih brakova.
Poslanu poruku pronašli su nekoliko tjedana kasnije Fred i Lynnette Dubendorf, koji su se vjenčali prije 28 godina, također na plaži, kako prenosi Washington post. Najzanimljivije je to što se njihovo vjenčanje dogodilo na isti dan kao i svježim mladencima, 18. kolovoza. Šokirani slučajnošću odlučili su odgovoriti paru. Osim što su im čestitali na ulasku u bračnu zajednicu, objasnili su cijelu neobičnu priču.
Melody i Matt bili su presretni kad su dobili natrag pismo jer ih je i dalje mučila odluka ulaska u brak.
- I Matt i ja smo već bili u braku i bojali smo se ponovne pogreške, no nakon ovakvog pisma koje ne može biti slučajno shvatili smo da je ovo bila ispravna odluka te da smo uistinu stvoreni jedno za drugo - izjavila je mlada.

Komentiraj, znaš da želiš!