Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Završio na operaciji: Mrtav pijan dva puta ugrizao pitona

None Foto: City of Sacramento Animal Care Services 2

Policija je uhitila muškarca kojeg sumnjiče da je ugrizao metar dugog pitona i teško ga ozlijedio. David Senk (54) se ne sjeća incidenta i kaže da mu je žao

Policija u Sacramentu uhitila je muškarca kojeg sumnjiče da je ugrizao metar dugog pitona i teško ga ozlijedio, javlja BBC. Netko je policiju pozvao u sjeverni dio grada u četvrtak navečer i prijavio napad. Davida Senka (54) našli su kako leži na podu, dok ga je svjedok optužio da je dva puta ugrizao zmiju. Piton je završio na hitnoj operaciji, ostao je bez dva rebra, a upraviteljica Centra za skrb o životinjama rekla je da su ugrizi bili takvi da se zmiji gotovo vidjela jetra. 

- Oporavlja se. Operirali smo ju i mislim da smo joj spasili život, rekla je Gina Knepp. Senka su uhitili zbog sakaćena životinje. Iz pritvora je Senk rekao novinarima da se ne sjeća incidenta i da ima problema s alkoholom. 

- Učinio sam što? Ako nađete vlasnika, recite mu da mi je jako žao. Platit ću sve troškove liječenja, rekao je Senk. Za sada se nije javio vlasnik pitona te o njemu skrbi Centar.

Komentari (29)
  • Hahahahaha!! E to se zove prebijanje od alkohola!!!!!

    3. 9. 2011,   14:28
  • e bome, taj se tu noć očito zabavio!

    3. 9. 2011,   14:54
  • Ovakve idiotske optužbe i pritvaranja se mogu desiti samo u americi. To su frajeru prišili jer je bio drven, tako da imaju kome naplatiti operaciju. A šta da je ugrizao onog štakora iz sacramenta od 90 cm. I onda bi završio u zatvoru.? Idioti, pa pijanom do daske su mišići toliko opušteni da on ni nemože stisnuti zube tako jako da bi probio zmijsku kožu. To je neki cucak dohvatio pitona i razvali ga. I treba ,šta te zmijurine rade po slobodnim prostorima. Bože kakva još sranja nebudemo ćitali sa ovog nakaradnog svijeta...

    4. 9. 2011,   09:46