Obavijesti

Viral

Komentari 48

'Želim imati najveću guzu na svijetu. Učinit ću sve što treba'

'Želim imati najveću guzu na svijetu. Učinit ću sve što treba'
1

'Mislim da imam tjelesni dismorfni poremećaj. Ne mislim da sam krupna. Tek kad odem kupovati odjeću shvatim da sam stvarno, stvarno velika. Ne stanem u ništa', izjavila je Šveđanka Natasha Crown

VIDEO

Šveđanka Natasha Crown (26) ima misiju i spremna je na sve da ostvari svoj cilj - želi imati najveću stražnjicu na svijetu. S plastičnim operacijama počela je s 20 godina.

Pokretanje videa...

01:11

- Ugradila sam silikonske grudi, tri zahvata povećanja stražnjice u kojem se koristi vlastito masno tkivo (tzv. Brazilian butt lift), filere i Botoks na licu. Napravila sam puno toga - smije se. I još joj nije dosta. 

Mislim da imam tjelesni dismorfni poremećaj. Ne mislim da sam krupna. Tek kad odem kupovati odjeću shvatim da sam stvarno, stvarno velika. U ništa ne stanem - izjavila je. 

Natasha je visoka 1,55 metara i teška oko 130 kilograma. Trenutno je na režimu prehrane koji se sastoji od masivnih količina hamburgera, pizze, tjestenine i šest kilograma Nutelle mjesečno, jer se Natasha želi udebljati za dodatnih 25,5 kilograma. Plastični kirurzi bi to masno tkivo, po četvrti put, prerasporedili u njezinu stražnjicu. 

'Osjećam se moćno i seksi'

Natasha zarađuje prodajom fotografija i video snimki svojeg tijela obožavateljima diljem svijeta. 

- Nisam mislila da je moguće zarađivati novac velikom stražnjicom, ali sada vidim da je moguće - izjavila je za NY Post.

Njezina obitelj nije sretna zbog njezinog načina života. Kažu joj da ne bi trebala to raditi te da treba više misliti o svojem zdravlju. Komentari koji dobiva online znaju biti prilično zločesti. Neki joj govore da izgleda kao krava i tome slično. No Natasha se ne obazire previše na to i kaže da ti za uspjeh na internetu trebaju i hejteri. 

- Kada hodam, osjetim kako mi guza poskakuje. Zbog toga se osjećam vrlo moćno i seksi - istaknula je.  

POGLEDAJTE VIDEO: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.