Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Želim postati žena i spavat ću s onim tko mi plati operaciju'

Svoje djevičanstvo dat ću onome tko plati operaciju jer ću nakon nje biti potpuno nova žena. Vjerujte, seks će biti jako dobar, ali i vrlo zanimljiv - poručila je vlogerica Lila Rose

Transrodna žena iz Velike Britanije kune se da će svoje 'djevičanstvo' prodati najboljem ponuđaču ukoliko joj plati trošak operacije promjene spola. 

Lila Rose (25) nada se da će na ovaj način uspjeti prikupiti 15.000 funti koliko stoji operacija. Potencijalnim interesentima poručila je kako će seks nakon zahvata s njom biti - nezaboravan. 

Vlogerica iz zapadnog Londona preobrazbu iz muškarca u ženu prolazi već oko godinu dana i trenutno uzima hormone. Grudi su joj narasle do veličine 34C no kako želi još bujnije poprsje morat će pod nož. 

- Svoje djevičanstvo dat ću onome tko plati operaciju jer ću nakon nje biti potpuno nova žena. Vjerujte, seks će biti jako dobar, ali i vrlo zanimljiv - poručila je vlogerica, inače porijeklom iz Francuske. Oduvijek je, kaže, znala da je u 'pogrešnom' tijelu muškarca i da se u njemu ne osjeća ugodno. Odselila je u London prije tri godine i tamo počela eksperimentirati sa ženskom odjećom i šminkom. Počela je uzimati i hormone, promijenila ime, a sada joj je još ostala velika operacija. 

- Vrlo sam ženstvena i samo trebam novac za tu operaciju. Nije ga lako nabaviti jer to je velika svota koju si nikad neću moći priuštiti. Čekam ponude - poručila je Lila Rose, piše The Sun.

Komentari (30)
  • I vi to još objavite... umjesto da se potrudite da to uopće ne izađe u javnost...

    7. 9. 2017,   12:44
  • ''Vrlo sam ženstvena i samo trebam novac za tu operaciju. Nije ga lako nabaviti jer to je velika svota koju si nikad neću moći priuštiti.'' i onda ove naše starlete, modeli, instagramuše koje se slikaju na moru uz svu plastiku koju su utukle u sebe a zaradile na pošten način hahahahaha

    7. 9. 2017,   12:53
  • a naci ce nekog, garant

    7. 9. 2017,   12:47