Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Želite naučiti kuhati i zabaviti se u društvu drage osobe?

None Foto: PR 3

Uvijek ste htjeli isprobati francusku ili libanonsku kuhinju? Ili ste htjeli naučiti kako ispravno spravljati jela iz woka? Prijavite se na nagradni natječaj portala Gastro.hr!

Udruga Plavi lonac bavi se promicanjem kulture prehrane i nastoji širiti svijest o zdravom načinu ishrane. Kako bi dodatno popularizirala tradicionalne kuhinje i nasljeđe redovito organizira radionice kuhanja, kojima su u fokusu namirnice uzgojene u ekološkom okruženju malih lokalnih proizvođača.

Za Dan žena iznenadite sebi dragu osobu

Želite podijeliti ljubav prema kuhanju sa sebi dragom osobom? Odlično! Jer Gastro.hr i udruga Plavi lonac vas nagrađuju radionicama kuhanja! Možete osvojiti radionice iz francuske kuhinje, libanonske kuhinje ili radionicu pripreme jela iz woka.

Sve što trebate napraviti da bi sudjelovali u natječaju je ispod članka na portalu Gastro.hr ostaviti komentar i odgovoriti na pitanje: Koga bi poveli na radionicu i zbog čega

Natječaj traje do 10. ožujka, kada će biti objavljena imena dobitnika. Da bi mogli komentirati na portalu Gastro.hr potrebno se registrirati, a to možete napraviti putem ovog linka

Komentiraj, znaš da želiš!