Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žena na Facebooku pročitala da je suprug vara s tajnicom

None Foto: Imgur 6

Novozelandski novinari su uspjeli doći do bliske osobe prevarene žene te su od nje dobili šturi komentar da je gospođa slomljena i da supruga ne može pogledati u oči

Supruga menadžera osiguravajuće tvrtke Marsh, o čijoj su se aferi s dosta mlađom tajnicom ovih dana raspisali gotovo svi svjetski mediji, za njegovu je nevjeru saznala doslovno među zadnjima. A doznala je tako što je u ponedjeljak navečer kliknula link na vijest na Facebooku. 

Otkrili su to novozelandski mediji, koji su uspjeli kontaktirati s bliskom joj osobom te od nje dobiti tek šturi komentar da je sirota gospođa slomljena i da supruga ne može pogledati u oči.

Podsjetimo, početkom tjedna su brojni mediji prenijeli priču o vatrenoj uredskoj aferi u osiguravajućoj tvrtki Marsh u novozelandskom gradu Christchurch, te su novinari vrlo brzo došli do podatka da su sudionici polusatnoga seksa bili oženjeni muškarac u pedesetim godinama, uz to i otac tinejdžera, te njegova tajnica.

Isprva ja bilo rečeno da je i ona bila nevjerna, međutim ta je informacija opovrgnuta jer je njezin bivši zaručnik u razgovoru za tamošnju radijsku postaju The Edge kazao da su njih dvoje prekinuli prije nekoliko mjeseci.

- Dok smo bili zajedno takvo što nikad nije napravila. Na njezinu žalost, prvu je grešku platila tako što o njoj sada priča čitav svijet. Ona je inače doista vrlo draga osoba te se nadam da je dobro, da se zna nosi sa situacijom - rekao je izvjesni Josh, pa dodao da njezinog nadređenog nikada nije imao priliku upoznati, odnosno da samo zna tko je.

Slike 'prekovremenog rada' u uredu osvanule su na društvenim mrežama već u petak navečer budući da je seksu svjedočilo pedesetak gostiju obližnjeg puba koji su sve to pomno promatrali i fotografirali.

Naime, par je u uredu tijekom strastvenog druženja ostavio upaljena svjetla, očito uvjeren da su klasična reflektirajuća svjetla od pomoći i po mraku.

Šefovi kompanije u međuvremenu nisu donijeli odluku kako će aktere kazniti, međutim postoji mogućnost da neće izgubiti posao, odnosno da će ubuduće raditi u različitim zgradama.

Komentari (48)
  • Nije mi jasno čemu toliko priče i tolika prašina oko toga već tri dana kao da su oni jedini koji su to napravili. Što novinari žele da se čovjek ubije kao onaj Slovenac što je bio s kolegicom u školi, pa da onda budu sretni i zadovoljni. Ovo je sramota za cjelokupno društvo u kojem živimo, a najviše za novinare.

    5. 2. 2015,   11:45
  • Nažalost, najveće posljedice će trpiti supruga ovog nestaška. Em ju je muž prevario i to na radnom mjestu (stolu), em je doživjela javnu sramotu. Žao mi je samo nje.

    5. 2. 2015,   11:42
  • Ljubav je partija karata, gdje svi varaju. Muškarci- da bi dobili, a žene- da ne bi izgubile.

    5. 2. 2015,   11:35