Obavijesti

Viral

Komentari 23

Žena završila u zatvoru jer je supruga tražila da čisti kuću

Ja sam radila, a on je cijele dane bio u teretani. Ako nije bio u teretani, onda je satima prao svoj automobil, tvrdi žena. Suprug kaže da se zbog njezinog ponašanja osjećao bolesno

VIDEO

Valerie Sanders iz Cattericka u Velikoj Britaniji je završila u zatvorskoj ćeliji jer je tražila svojeg supruga da usisava, očisti vrata i da ne ide toliko često u teretanu. 

- Nikada u životu nisam radila nikakve probleme, a policija me uhitila i strpala u zatvor kao kakvog kriminalca - požalila se The Sunu Britanka.

- Ostavljala sam suprugu poruke da malo počisti naš dom, a onda su se pojavila dva policijska kombija i četiri policajca te sam dobila prijavu zbog prisile i kontrole - kaže Valerie. Nakon 14 mjeseci krajem lipnja slučaj je odbačen uoči početka suđenja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Strašno je da je to uopće došlo do suda - kaže Valerie. Ona je supruga Michaela (58) upoznala 2012. godine te su se vjenčali dvije godine kasnije. Valerie koja ima dvije odrasle kćeri kaže da je Michael postao ovisan o vježbanju.

Cijeli slučaj su policiji prijavili djelatnici burze rada. Primijetili su da je Michael vrlo lošeg raspoloženja, a on im je onda rekao da je za to kriva njegova žena. Michael je prije radio kao čuvar u zatvoru, a kasnije se oduševio bodybuildingom.

- Ja sam radila, a on je cijele dane bio u teretani. Ako nije bio u teretani, onda je satima prao svoj automobil. Nisam ga gotovo nikada vidjela - kaže Valerie. Tvrdi kako nije kontrolirala muža već da ga je molila da malo počisti dom jer imaju dva psa. Michael pak tvrdi kako mu je Valerie prigovarala da previše vježba. 

- Nije joj se svidjela dijeta na kojoj sam bio. Morao sam uzimati Viagru, a ona nije dala da da joj dođem blizu. Nije joj se sviđalo što perem svoj auto. Ostavljala mi je poruke da moram čistiti. Na kraju sam se od svega osjećao bolesno - kaže Michael.

Vlasti kažu kako smatraju da je bilo dovoljno dokaza da je Valerie kontrolirala muža no nakon što je ključni svjedok odustao, odustali su i oni. Valerie je dobila dvogodišnju zabranu prilaska, a par se sada razvodi. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Slavonska pseća oaza: 'Dolaze nam ljubimci iz cijele Europe. Čuvamo, treniramo i igramo se'
IMANJE ZA UŽIVANJE

Slavonska pseća oaza: 'Dolaze nam ljubimci iz cijele Europe. Čuvamo, treniramo i igramo se'

Plus+ Obitelj Janović iz Marinaca kraj Vinkovaca na svom imanju od 3000 metara četvornih brine od 20 pasa. Vlasnici ih ostavljaju na čuvanju, treningu, igranju

Sa svojim kućnim ljubimcima uživajte u ljepotama Zagreba!
PUTOVANJE S LJUBIMCIMA

Sa svojim kućnim ljubimcima uživajte u ljepotama Zagreba!

Specijalizirane web stranice pokrenula je Turistička zajednica grada Zagreba (TZGZ), gdje su na jednom mjestu objedinjene informacije vezane uz mogućnosti i obaveze za sve putnike s ljubimcima
Pravila nagradnog natječaja za pretplatnike "24sata te vodi u Lisinski"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila nagradnog natječaja za pretplatnike "24sata te vodi u Lisinski"

Pretplatnici tiskanog izdanja 24sata će 23. travnja moći osvojiti ulaznice za za projekciju kultnog nijemog filma strave "Nosferatu" u Lisinskom.