Obavijesti

Viral

Komentari 0

Žene s kojima muškarci nikada ne smiju izlaziti

Žene s kojima muškarci nikada ne smiju izlaziti
1

Postoje određene žene u životu muškaraca kojih bi se svi oni trebali kloniti. Bez obzira na neizdrživu želju da budete upravo s njom

VIDEO

Sestra vašeg najboljeg prijatelja
Svakom muškarcu bi zapravo trebalo biti jasno zašto je sestra njegovog najboljeg prijatelja prva na listi. Naime, poslije nekoliko mjeseci lude zabave, odličnog seksa i zaljubljenosti, poželjet ćete se preseliti na drugi dio države i da nikada više ne sretnete najboljeg prijatelja. Bez obzira na prijateljstvo koje postoji između vas, ona je ipak njegova sestra, piše Sarajevo-x. Dakle, ako ne želite izgubiti svog najboljeg prijatelja, nemojte izlaziti sa njegovom sestrom.

Vaša tajnica
Postoji niz razloga zbog kojih se ne biste smjeli upuštati u intimne odnose sa svojom tajnicom – pravni i mnogi drugi. Čak i ako sve između vas dvoje krene najboljim mogućim putem, ljubav i seks će vas natjerati da zanemarite svoje poslovne obaveze. Osim toga, zamislite da provodite s njom osam sati na poslu, a zatim idete zajedno kući i ostajete kod kuće zajedno. To su 24 sata koja ćete morati biti skupa.

Bivša djevojka
Usamljeni ste i nalazite se u jednom od najlošijih perioda vašeg ljubavnog života? Iznenada srećete svoju bivšu djevojku koja izgleda bolje no ikad. Sjetite se svih onih lijepih trenutaka i završite u krevetu. No, nakon izvjesnog vremena, kada seksualna privlačnost nestane, sjetit ćete se svih onih razloga zbog kojih ste nekada davno odlučili prekinuti vezu između vas.

Bivša djevojka vašeg prijatelja
Iako ste sve vrijeme dok su vaš prijatelj i njegova slatka djevojka bili u vezi mislili kako je ona mnogo bolja od njega i kako je on zapravo uopće ne zaslužuje, bivša djevojka vašeg prijatelja apsolutni je tabu. Iako su se njih dvoje rastali u prijateljskim odnosima i možda vam prijatelj čak kaže da mu ne bi smetalo da vas dvoje pokušate, nikada nemojte izaći sa prijateljevom bivšom djevojkom.

Striptizeta
Lijepa je i pleše za vas, ali sjetite se da je plaćena za to. A i plesat će za bilo koga, ako joj plate.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu

Danas je međunarodnom izložbom pasa, na kojoj je prijavljeno gotovo 4.000 ljubimaca iz cijelog svijeta, počelo zagrijavanje za najveći svjetski kinološki spektakl. Prijenose finala uživo možete pratiti na 24sata!
Zagrepčanka: Mama je izgubila zlatnu narukvicu. 'Tko je nađe, može 10 dana s obitelji na Brač!'
NESTALA NA GROBLJU

Zagrepčanka: Mama je izgubila zlatnu narukvicu. 'Tko je nađe, može 10 dana s obitelji na Brač!'

Narukvica je bila vjenčani poklon od tate i ima ogromnu sentimentalnu vrijednost. Ako se kojim slučajem nalaznik nalazi u grupi, neka zna da će biti materijalno nagrađen za pronalazak, napisala je žena