Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Žena zvana noćna mora: Usred tekme s Hrvatima razvalio TV

None Foto: Screenshot

Jedna se Turkinja, nesretna jer ju suprug zapostavlja za vrijeme trajanja Europskog nogometnog prvenstva, odlučila malo osvetiti svom dragom, no kasnije je vjerojatno požalila...

Ljuta je supruga naime pomoću aplikacije na smartphoneu gasila televizor za vrijeme svake napetije situacije u srazu Turaka s Hrvatskom. Kako je na to reagirao strastveni navijač turske reprezentacije koji je mislio da je televizor pokvaren vidjeti možete i sami na snimci koja je osim u Turskoj hit postala i u nama susjednim zemljama. 

Nama se nekako čini da je cijeli video isceniran, no to i dalje ne umanjuje zabavu gledanja bijesnog Turčina koji je uništio ogromni televizor, ali i skupocjeni MacBook. 

Komentari (50)
  • A bogati i bogati ja bih cijelu dnevnu unistio!

    16. 6. 2016,   12:28
  • Zamisli gledas vatrene i zena ti tako to radi. To je stvarno odvratno od te zene, fuj koja glupaca. Pojedini ljudi su jako emotivni, posebno kad igraju ljubimci. Zamisli raditi to zeni dok gleda seriju, pa skocila bi na tebe i izgrebala ti lice. Nogomet je svetinja i zena ako ne moze dva sata izdrzat da gledas utakmicu onda je stvarno treba mijenjat.

    16. 6. 2016,   12:30
  • ha ha ha..odlicno aliiii... kad Turcic vidi taj video jao se njegovoj zeni!! Poznati su po spolnoj ravnopravnosti :)

    16. 6. 2016,   12:05