Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zima topla svima: Doniraj deke i pomozi šapicama iz Dumovca

None Foto: Pexels

Zagrebački azil Dumovec objavio je apel građanima za doniranje starih deka i ručnika kako bi napuštenim njuškicama zima lakše prošla. Ukoliko ste u mogućnosti, donesite ih u Sklonište

Temperature su pale, prve pahulje snijega su zabijelile grad, a za napuštene životinje u skloništu stiglo je najteže doba u godini. Baš zbog toga, sklonište Dumovec pokrenulo je tradicionalnu akciju 'Zima topla svima' u kojoj prikupljaju stare deke i ručnike kako bi psima olakšali zimske dane.

Kako bi psima, a posebno štencima idućih mjeseci bilo što toplije, Sklonište upravo dorađuje njihove nastambe. U dio nastambi su postavili slamu, a u prostore za najmlađe pse stavljaju se grijači i ploče od leksana.

Svoje stare deke i ručnike možete donijeti u Dumovec na adresu Franjčevićeva 43, Sesvetski Kraljevec ili u Životinjski kutak na adresi Vlaška 15, Zagreb. Ukoliko niste u mogućnosti doći, možete donacije poslati poštom na adresu Sklonište za nezbrinute životinje grada Zagreba Dumovec, Franjčevićeva 43, 10361 Sesvetski Kraljevec.

To je ujedno izvrsna prilika da upoznate pse koje željno iščekuju novi dom pa se možda kući vratite s novim članom obitelji.

Komentari (1)
  • Ta divna mala bića, smrznuta i napuštena. Kako je lijepo, kada ima još ljudi kojima nije teško učiniti za njih. Presladak je ovaj na slici..Ima tako pametne i blage oke..

    23. 11. 2018,   23:50