Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Živi 'u vezi' s kobrom: "Znam, to je moja preminula djevojka"

None Foto: Screenshot/Facebook

Tajland: Mladiću je preminula djevojka. Onda je pronašao kobru. Vjeruje da je ona reinkarnacija njegove djevojke pa sada živi s njom, tvrdi se na Facebook stranici

Prema postu koji je nedavno objavljen na Facebooku mladić iz Tajlanda tužan zbog smrti svoje djevojke, sprijateljio se s divovskom kobrom. Mladić navodno vjeruje da ej tri metara duga kobra reinkarnacija njegove djevojke.

Već nekoliko godina "par" je nerazdvojan i rade sve zajedno, čak idu i u teretanu. Fotografije su objavljene na stranici Worranan Sarasalin from Kanchanaburi. U članku se tvrdi da je neimenovani mladić razvio neobičan odnos sa zmijom nakon što je uočio da postoji sličnost između nje i njegove preminule djevojke.


- Prava ljubav je istinita. Mladića veseli što može provoditi vrijeme sa zmijom, pričati s njom i igrati se. Za nju se brine jako dobro jer misli da je ona njegova djevojka - piše u članku koji je prenio OddityCentral.

Ljudi su, navodi se, mladića već nekoliko puta upozorili koliko je opasno živjeti s kobrom, no on ih ne sluša. Prema fotografijama koje su objavljene na Facebooku, mladić sa zmijom gleda televiziju, ide s njom u park, ide čak u teretanu. Zasad više informacija o ovoj priči nema kao niti potvrde da je ona istinita. 

Komentari (82)
  • Ovaj je imao sreće. Kod mene kontra. Zmija u tijelu supruge.

    16. 11. 2016,   19:30
  • svi smo mi čini mi se živjeli s nekim zmijama i što je najgore , voljeli ih...

    16. 11. 2016,   19:09
  • dragi čitatelji, prikazana slika je samo ilustracija obzirom da zbog zaštite identiteta sliku prave gospođe nismo smjeli pokazati

    16. 11. 2016,   19:33