Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zmija mu prođe nosnicom pa gmiže grlom do ustiju

None Foto: 24sata/ilustracija

Indijac 'Snake Manu' izvodi bizaran trik s reptilima, koji većini gledatelja okreće želuce, u kojem stavi živu zmiju u nos te je izvadi neozlijeđenu iz ustiju

Manu (31) iz grada Chennai na jugu Indije, pokušao je trik s gotovo svim vrstama zmija. Ali, ipak su mu najdraže kobre zbog divlje naravi i okretnosti. Još kao osmogodišnjak počeo je zabavljati školske kolege stavljajući kredu i gumice u nos. Kad je imao 13 godina, na satu joge mu je sinulo da hrani zmiju kroz nos. Provlači zmiju kroz prolaz koji spaja grlo s nosnom šupljinom.
- Guru me je uvjerio da svatko ima sposobnost za nešto jedinstveno. Svi moji prijatelji izvlačili su nekakve trikove iz rukava. Želio sam i ja biti poseban - rekao je otac dvoje djece.
Vježbao je sa žicom, a zatim prešao na zmije. Priznao je da su ga nekoliko puta ugrizle, ali bol je "prehodao" zahvaljujući tehnikama relaksacije koje je naučio na satima joge. Uživa zabavljajući mnogobrojne obožavatelje.
- Želim reći cijelom svijetu da sam ponos Indije. Nadam se da će svi vidjeti moja djela i da ću ih nadahnuti da pokušaju nešto jedinstveno i svoje - poručuje.

Komentari (1)
  • gle zmije što je otvorila usta i hvata zraka jer ovome smrdi iz usta i u ustima da je čak i za zmiju neizdržljivo heheheheheh

    18. 11. 2008,   13:20