Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zveknula ga u facu: Bacio ciglu u prozor auta pa mu se odbila

None Foto: Screenshot/youTube

Lopov iz Velike Britanije pokušao je baciti ciglu u prozor auta pa mu se odbila i razbila glavu. Snimka nadzorne kamere snimile su ovaj trenutak, a vlasnik auta priča kako se 'odvalio' od smijeha dok je gledao...

Nepoznati vandal s kapuljačom na glavi pokušao je provaliti u parkirani automobil u engleskom Durhamu. Nadzorne kamere snimile su njegov pokušaj koji je rezultirao time da mu se cigla odbila u glavu. Muškarac se počeo grčiti od boli i odteturao dalje te odustao od daljnjih pokušaja provale.

Kako piše The Sun, ovaj događaj se odvio 5. listopada, a automobil pripada Martinu Craigu (32).

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ovj 'divni' muškarac je pokušao provaliti u moj auto i nakon nekoliko neuspješnih pokušaja ga je dohvatila karma. Odbila mu se cigla pravo u facu - rekao je Craig koji koristi invalidska kolica te dodaje da mu je automobil neophodan.

- Nisam uopće shvatio da se išta čudno događa dok mi policija nije zakucala na vrata. Rekli su da imaju dojavu da mi je netko pokušao provaliti u auto. Tada sam im predao snimke nadzorne kamere i imali smo što za vidjeti - kaže Craig.

- Nisam mogao vjerovati da bi se netko usudio tako pokušati provaliti usred dana. Kad sam vidio snimku, prasnuo sam u smijeh. Svi smo se smijali - rekao je Craig. Video je postavio na Facebook. Kaže da sumnja kako se okomio baš na njega jer zna da je u invalidskim kolicima.

U međuvremenu su jednog muškarca (40) uhitili te ga dovode u vezu s provalom. Dovest će ga pred sud početkom studenog.

Komentari (3)
  • Prava rijec za lice? faca, e e e, pa vi djeco ucite satrovacko hrvtski!

    12. 10. 2019,   10:37
  • Nije boca nek je cigla kaj ste coravi

    12. 10. 2019,   10:00
  • Bože budale

    12. 10. 2019,   01:43