Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

GREENVEST: BUILD 2014. u Hypo centru u Zagrebu

None Foto: Croenergo.eu

Ovogodišnje izdanje sajma održive arhitekture, gradnje i uređenja umjesto u ARENI održat će se u Hypo centru u Zagrebu u ranije najavljenom terminu od 13. do 15.03.

Radi većih logističkih potreba, ovogodišnje izdanje sajma održive arhitekture, gradnje i uređenja umjesto u ARENA Centru održat će se u Hypo centru u Zagrebu u ranije najavljenom terminu od 13. do 15. ožujka 2014. godine, a partnerske organizacije najavljuju i organizaciju dviju vrlo značajnih konferencija...

Prvo izdanje sajma održive arhitekture, gradnje i uređenja otvorenog tipa 'GREENVEST: BUILD' održat će se u organizaciji Saveza za energetiku Hrvatske i Energo Media Servisa u Hypo centru od 13. do 15. ožujka 2014.

Područja sajma jesu održiva arihitektura, gradnja i uređenje s posebnim naglaskom na stambene kuće, a zainteresirani predstavnici javnih institucija, gospodarstvenici i gospodarski subjekti, veleposlanstva, investitori, ulagači, developeri, izvođači, projektanti, arhitekti, inženjeri, konzultanti, agenti, odvjetnici, predstavnici banaka i osiguravajućih društava i drugi u mogućnosti su sudjelovati na 'GREENVEST: BUILD'-u kroz sljedeće pakete - izlagačke, marketinške i sponzorske. Više informacija dostupno je na www.greenvest.com.hr. Prijavu možete izvršiti i elektronski putem sljedeće poveznice.

Dodatne informacije o temama vezanim za energetiku i održivost potražite ovdje.