Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Heineken pivo uz vrhunsku zabavu Umaginationa!

None Foto: Heineken

Heineken, najinternacionalnije pivo na svijetu, generalni je sponzor tri velika ljetna festivala elektronske glazbe koji se održavaju u Hrvatskoj.

Heineken, najinternacionalnije pivo na svijetu, generalni je sponzor tri velika ljetna festivala elektronske glazbe koji se održavaju u Hrvatskoj. Umagination, Big Beach i Discotheque Riva, vrhunski su glazbeni festivali koji će svim posjetiteljima pružiti nezaboravno Heineken iskustvo. 

Prvi na redu je popularni Umagination na kojem će od 01. do 03. lipnja 2012. nastupiti svjetski poznati DJ-i Axwell, Chuckie, Deniz Koyu, Marco Sonke i Sven Kirchof iz ENVY MY MUSIC. Uz odličnu glazbu i savršeno ohlađen Heineken, poseban ugođaj stvorit će spektakularne 3D projekcije koje će posjetiteljima pružiti impresivan vizualni doživljaj. Jedinstveno Heineken iskustvo uz vrhunsku glazbu i 3D projekcije nastavit će se i u jeku ljetne sezone. 21. srpnja na plaži Zrće kada se održava Big Beach festival na kojem će nastupiti legendarni DJ Carl Cox, te Jon Rundell i Pero Fullhouse. Vrhunac će biti Discotheque Riva u Splitu 10. kolovoza koja će i ove godine ugostiti svjetski priznate DJ-e. Lani je Discotheque Riva privukla čak 20.000 posjetitelja koji su uživali u vrhunskom nastupu Faithlessa-a, legendi elektronske glazbe. 

Heineken, pivo s dugom tradicijom, danas je istinski globalni brand dustupan u gotovo svim zemljama svijeta, točnije u njih 178. Kao svjetski poznatu marku, odlikuju ga otvorenost i kozmopolitska osobnost. Svojim potrošačima Heineken uvijek osigurava posebna iskustva. Već tradicionalno Heineken podržava vrhunske festivale elektronske glazbe u Hrvatkoj, a ta dobra praksa nastavlja se i ove godine kroz Umagination, Big Beach i Discotheque Rivu.

Umagination se u Umagu održava od 01. Do 03. lipnja 2012.