Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hit predstava Kauboji dolazi na velika platna – plakat filma!

None Foto: Blitz 6

Redatelj Tomislav Mršić počinje snimanje filma Kauboji prema istoimenoj predstavi koju je pogledalo više od 100.000 gledatelja. Predstavljamo vam plakat filma!

Kabinet i Blitz film i video distribucija s ponosom najavljuju početak snimanja filma Kauboji, prema istoimenoj višestruko nagrađivanoj hit predstavi teatra Exit!

Redatelj i scenarist filma je Tomislav Mršić, a glumačka ekipa identična onoj kazališnoj: Saša Anočić, Živko Anočić, Hrvoje Barišić, Matija Antolić, Kruno Klabučar, Ivana Rushaidat i Rakan Rushaidat.

Autori glazbe su Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle.

Ovom prilikom predstavljamo vam plakat filma, čiji dizajn potpisuje Branimir Lazanja i Kreativna korporacija Najlon. Autor fotografije plakata je Tomislav Može. Kako je plakat nastajao možete pogledati na making of fotografijama u našoj fotogaleriji.

Scenarij Tomislava Mršića za Kauboje ušao je u Cinelink 2012 Sarajevo film festivala kao jedan od 8, od ukupno preko 60 scenarija iz cijele Europe, te time još u ranoj fazi stvaranja filma potvrdio kvalitetu prepoznatu od strane struke.

Kauboji će premijerno biti prikazani na filmskom festivalu u Puli, u srpnju 2013., a u kino dvorane diljem Hrvatske na radost brojne publike željne dobre zabave film dolazi u listopadu 2013. u distribuciji Blitz film i video distribucije.

KRATKI SINOPSIS FILMA: Šest muškaraca, jedna žena (i njezin brat) okupljaju se s jednim ciljem – napraviti predstavu. Za dramaturški predložak odabiru vestern. Jašući na stereotipima žanra o borbi dobra i zla, o sukobu civilizacije i divljine, protagonisti razvijaju svoje životne priče neminovno utječući i mijenjajući jedni druge. No, kako vrijeme prolazi, predstava sve više izgleda kao nemoguća misija...