Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

HOP - sve na jednom mjestu za vaše najdraže ljubimce

None Foto: PR

Osim što sadrži specijaliziranu trgovinu hranom i opremom za kućne ljubimce, HOP d.o.o vam nudi i vrhunski opremljenu vetreinarsku ambulantu te veterinarsku ljekarnu!

HOP d.o.o. je hrvatska tvrtka osnovana s ciljem da vlasnicima kućnih ljubimaca kao i samim ljubimcima ponudi potpuno rješenje svih njihovih potreba.

HOP d.o.o. sadrži specijaliziranu trgovinu hranom i opremom za kućne ljubimce uređenu po najvišim standardima, vrhunski opremljenu veterinarsku ambulantu i veterinarsku ljekarnu te moderan i funkcionalan salon za uljepšavanje kućnih ljubimaca. Takav jedinstveni koncept svih proizvoda i usluga na jednom mjestu uz maksimalnu kvalitetu usluga u svim segmentima, profesionalizam, stručnost i educiranost kompletnog osoblja te njihova ljubav prema životinjama čine HOP jedinstvenom „trgovinom“ za kućne ljubimce na području Republike Hrvatske.

HOP specijalizirana trgovina hranom i opremom za kućne ljubimce u svojoj ponudi ima samo renomirane svjetske brendove hrane, opreme i igračke za kućne ljubimce. Osim hrane i opreme za Vaše kućne ljubimce u ponudi imamo i male životinje, ptice, akvaristiku te teraristiku. U HOP-u se ne može kupiti niti jedan ljubimac koji se hrani drugim ljubimcima, upravo iz razloga velike ljubavi i odanosti naspram svih kućnih ljubimaca.

Proizvode i opremu pažljivo biramo kako bismo uspješno ispunili sve želje i potrebe naših kupaca, tj. vaših kućnih ljubimaca.

Naši partneri su renomirane Hrvatske i svjetske kompanije te provjereni uzgajivači životinja koji najveći naglasak stavljaju na zdravlje životinja koje uzgajaju.

Vrhunski opremljena HOP veterinarska ambulanta u kojoj rade iskusni veterinari te stručno i educirano osoblje pruža usluge liječenja vaših najdražih kućnih ljubimaca.

Slogan „Odani ljubimcima“ osim što ukazuje na privrženost i brigu prilikom pružanja zdravstvenih usluga vašim kućnim ljubimcima, simbolizira i vrijednost HOP ambulante koja se prvenstveno odnosi na kvalitetu i stručnost njenih djelatnika. Širina zastupljenih djelatnosti uz mogućnost potpunog dijagnostičkog, a većim dijelom i terapeutskog zbrinjavanja pacijenata kroz usluge operacijskog bloka pruža sigurnost pri odabiru HOP veterinarske ambulante kao mjesta na kojem ćete dobiti uvid u stanje zdravlja vaših kućnih ljubimaca.

U našoj ambulanti pružit ćemo vama i vašim ljubimcima potrebnu pomoć i skrb te savjete i puno topline, jer i mi, kao i vi, znamo što znači imati kućnog ljubimca.

HOP veterinarska ljekarna u svojoj ponudi ima sve vrste lijekova za kućne ljubimce (sve vrste zaštitnih sredstava, protualergijskih lijekova kao i bioloških pripravaka za sve vrste kućnih ljubimaca).

Ako vaš kućni ljubimac pokazuje čudne simptome, simptome bolesti, a nemate se kome obratiti, slobodno dođite u HOP.

HOP veterinarska ljekarna otvorena je upravo iz razloga kako bi pomogla vama te kako bi osigurali na brz i učinkovit način potreban lijek za vaše ljubimce. Nazovite nas, konzultirajte se s našim magistrima i veterinarima koji će vam preporučiti ono što je najbolje za vaše ljubimce kod svake bolesti ili simptoma bolesti već u ranoj fazi.

HOP salon za uljepšavanje kućnih ljubimaca pruža profesionalnu njegu šišanja i uljepšavanja kućnih ljubimaca. U salonu nudimo razne usluge njege ljubimaca: izložbeno šišanje, komercijalno šišanje, hand striping, kupanje, aroma i pakung masaža, češljanje, raščešljavanje, higijena ušiju, čišćenje analnih žlijezda i rezanje noktiju itd. Ljubazno osoblje salona stoji vam na raspolaganju ako imate pitanja ili nejasnoća o brizi i njezi vašeg ljubimca.

Zadovoljstvo vašeg kućnog ljubimca našim proizvodima i uslugama naš je primarni cilj.

HOP prodajne centre možete pronaću u Rijeci- Viškovo na adresi Furićevo 17 te od 30. siječnja 2014. u Zagrebu- Novi Zagreb, Turinina 5.

Svaki prodajni centar predstavlja mjesto gdje djelatnici tvrtke HOP maksimalno brinu o potrebama i zdravlju Vaših ljubimaca. Neprestanim ulaganjem u educiranost osoblja kao i ulaganjem u modernizaciju tehnologije te praćenjem suvremenih trendova, nastojimo neprekidno unapređivati naše usluge i proizvode te tako ostvariti našu viziju.

Dođite u HOP zajedno sa svojim kućnim ljubimcima i uživajte u svim blagodatima koje nudimo na jednom mjestu za kućne ljubimce jer ćete u HOP-u pronaći ono što do sada zasigurno niste imali priliku sresti na hrvatskom tržištu!

Više informacija dostupno je na: www.hop-shop.hr