Obavijesti

Hoteli Hup-Zagreb d.d. ponosno podržavaju akciju Sat Zemlje

Hoteli Hup-Zagreb d.d. ponosno podržavaju akciju Sat Zemlje
2

Hoteli najveće i najstarije zagrebačke hotelijerske tvrtke ugasit će svjetla u subotu, 29. ožujka 2014., od 20:30 do 21:30 i na taj način odaslati poruku o važnosti brige za planet

Globalne klimatske promjene i dalje predstavljaju veliki izazov za današnje moderno društvo, stoga bismo svi zajedno trebali promijeniti način na koji doživljavamo svoje poslovanje i primjenjivati takozvani „zeleni“ način razmišljanja. Gradovi i mjesta diljem svijeta će isključiti svjetla na jedan sat te na taj način poslati snažnu globalnu poruku o nužnosti zaštite okoliša i brige za naš planet.

Hoteli The Westin Zagreb, Sheraton Zagreb,  Panorama Zagreb Hotel, Hotel International te Hotel Jadran pridružit će se brojci od 50-ak hrvatskih gradova u ovoj inicijativi i primijeniti mjere uštede električne energije za vrijeme Sata Zemlje, s početkom u 20:30. U znak podrške hoteli će ugasiti vanjsku znakovnu rasvjetu, prigušiti dio unutarnje rasvjete, koristiti svijeće u javnim prostorima poput restorana i barova te informirati goste i pozvati ih na sudjelovanje u ovoj akciji.

U 2013. u ovoj je globalnoj akciji, najvećoj zabilježenoj do sada, sudjelovalo preko milijardu ljudi odnosno 160 država te 48 naših gradova. Starwood Hotels & Resorts odnosno Starwoodovi hoteli u Zagrebu, The Westin Zagreb i Sheraton Zagreb, već šestu godinu zaredom sudjeluju u Satu Zemlje, zajedno s matičnom kompanijom, Hup-Zagreb d.d.

Nadamo se još većem odazivu akciji ove godine, kao i daljnjem razvijanju svijesti o važnosti jednostavnih radnji na putu prema očuvanju energije, a time i planeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sat Zemlje nam poručuje da svatko od nas može dati svoj doprinos, naoko malenim koracima i djelima u očuvanju energije i borbi protiv klimatskih promjena, čineći vrlo jednostavnu stvar - gaseći svjetla na sat vremena.

Za više informacija molimo posjetite: www.earthhour.org

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije