Obavijesti

Impresivnih pet rekorda za Sumrak sagu: Praskozorje 2. dio

Impresivnih pet rekorda za Sumrak sagu: Praskozorje 2. dio
4

Epski završetak Sumrak sage u prvom je vikendu prikazivanja pogledalo 61.995 gledatelja, čime je ovaj film oborio čak pet rekorda u Hrvatskoj!

Epski završetak najgledanije sage svih vremena, film Sumrak saga: Praskozorje, 2. dio, u distribuciji Blitz film i video distribucije, srušio je sve rekorde gledanosti u Hrvatskoj. U samo prvom vikendu prikazivanja pogledalo ga je rekordnih 61.995 gledatelja čime je ovo ne samo najbolji rezultat u vikendu otvaranja od 2004. godine do danas, već je i uvjerljivo najbolje otvaranje 2012. godine i najbolje otvaranje filma iz Sumrak saga franšize (nadmašivši prethodni film Sumrak saga: Praskozorje, 1. dio za 12.603 gledatelja).

Izvanrednim rezultatom završnica Sumrak sage u povijest ulazi kao treće mjesto najboljih otvaranja u povijesti hrvatske filmske distribucije: odmah nakon filmova Pasija i Gospodar prstenova: Povratak kralja, nadmašivši nedavne rezultate vikend otvaranja posljednjeg nastavaka serijala o tajnom agentu Jamesu Bondu.

Koliko su hrvatski obožavatelji Sumrak sage željno iščekivali ovaj nastavak dokazuje još jedan rekord koji je ovaj film oborio: pogledao ga je najveći broj gledatelja u jednom danu ikada. Točnije, u subotu, 17. studenog 2012. film je pogledalo čak 23.471 gledatelja diljem Hrvatske.

Ovakvi izvanredni rezultati bili su očekivani s obzirom na činjenicu da je film i prije početka distribucije oborio rekord prodanih ulaznica u pretprodaji, s više od 10.000 prodanih ulaznica prije nego je započeo sa svojom kino distribucijom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Obožavatelji ove Sage u Hrvatskoj imali su prilike pogledati film čak i prije gledatelja iz SAD-a, gdje je film također ostvario veliki uspjeh popevši se na osmo mjesto ljestvice najgledanijih filmova u prvom vikendu otvaranja svih vremena.

Posljednji dio serijala Sumrak sage, čiji je redatelj Oscarom nagrađeni Bill Condon, prikazuje tajne i misterije romantične priče koja je očarala milijune gledatelja u novom svjetlu:  u ovom je filmu više akcije, više romanse, strasti i misterije koji zaokružuju univerzalnu priču o ljubavi, obitelji, hrabrosti, snazi i sudbini. Svi ljubitelji Sumrak sage svakako ne smiju propustiti ovaj film koji će zasigurno zauzeti posebno mjesto u filmskoj industriji kao epski završetak globalnog fenomena i otkriti sudbinu Edwarda (Robert Pattinson) i Belle (Kristen Stewart) koji su svojom savršenom kemijom osvojili milijune gledatelja širom svijeta.

Ukoliko već niste pogledali ovog rekordera, svoju ulaznicu možete kupiti ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija