Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Isprobajte nove Toyota hibride u Splitu, Puli i Osijeku

None Foto: Toyota 7

Kako bi educirala javnost o prednostima hibridnih vozila, Toyota organizira Hibridne dane 15. svibnja u Splitu i 16. svibnja u Puli, a 23. svibnja u Osijeku gdje svi mogu isprobati najnovije modele

Kako bi educirala javnost o prednostima hibridnih vozila, Toyota organizira Hibridne dane 15. svibnja u Splitu i 16. svibnja u Puli, a 23. svibnja u Osijeku gdje svi zainteresirani mogu isprobati najnovije hibridne modele Toyote, proći kroz edukaciju o vožnji hibrida i dobiti savjete o mogućnostima kupnje te održavanju hibridnih vozila.

Toyota je već godinama prepoznata kao lider u segmentu hibridnih vozila s najbogatijom ponudom modela na hrvatskom tržištu. Upravo u vidu toga, odgovornost Toyote je educirati sve zainteresirane o prednostima hibridnih automobila u odnosu na konvencionalna štedljiva vozila, organizirajući Hibridni dan u Splitu, Puli i Osijeku, nakon dva vrlo uspješna Hibridna dana u Zagrebu. 

Na Hibridnim danima naglasak je na konkretne vožnje hibridnih modela u gradskim uvjetima i na otvorenoj cesti te edukaciju o prednostima i principu rada hibridnih automobila.

Time pozivamo sve zainteresirane da se prijave na Toyotin hibridni dan u Splitu 15. svibnja, u Puli 16. svibnja te u Osijeku 23. svibnja gdje će moći dobiti odgovore na sva pitanja oko hibridnih vozila te iste ujedno konkretno isprobati. 

Kako je broj mjesta ograničen, molimo zainteresirane da prijavu pošalju što prije kako bi rezervirali svoje mjesto na samom događanju.

Sudjelovanje na Hibridnim danima je potpuno besplatno, a svi zainteresirani se mogu prijaviti preko e-mail adrese info@toyota.hr ili preko službene Toyotine Facebook stranice – Toyota Hrvatska, s imenom i prezimenom, kontakt telefonom i naznakom za koji Hibridni dan se prijavljuje.

Vidimo se na hibridnom danu u vašem gradu!

Raspored:

15. svibnja 2015. – Split
16. svibnja 2015. - Pula 
23. svibnja 2015. - Osijek