Obavijesti

Još bolja zabava na Zrću uz besplatni bežićni internet!

Još bolja zabava na Zrću uz besplatni bežićni internet!
1

HotSpot na Zrću postavio je Hrvatski Telekom, za njegovo korištenje ne postoji ograničenje količine prenesenih podataka, brzina u pravilu parira 3G signalu, a veza je izuzetno kvalitetna.

Poznato partijanersko odredište ovog ljeta je dobilo svoj punokrvni virtualan život. Zrće ima HotSpot, a partijaneri još sjajniju zabavu uz potpuno besplatni bežični internet.

Hot spotom se naziva svako javno mjesto pokriveno bežičnim internetskim (WLAN) signalom dostupnim svima.  Obično se postavljaju na frekventna mjesta poput gradskih trgova, kafića, restorana, trgovačkih centara ili marina, a njime se mogu koristiti vlasnici prijenosnika, pametnih telefona, tableta, pa čak i kućnih računala - ako su u dometu signala!

HotSpot na Zrću postavio je Hrvatski Telekom, za njegovo korištenje - ne postoji ograničenje količine prenesenih podataka (instaliranje aplikacija, preuzimanje glazbe i filmova, nadogradnja sustava ili gledanje tv-a u pokretu), brzina u pravilu parira 3G signalu a veza je izuzetno kvalitetna. 

Kako početi koristiti HotSpot na Zrću?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kao prvo biste trebali uključiti WiFi na svom mobilnom uređaju ili prijenosnom računalu. Drugi korak je spojiti se na HotSpot bežičnu mrežu. Ako koristite prijenosno računalo, otvarate internetski preglednik ili uključujete HotSpot mobilnu aplikaciju. U slučaju da se tim uređajem ranije niste spajali na HotSpot, nakon što ste se spojili potrebno je registrirati se. I poslijednji korak - kliknuti na „Kreni surfati“. 

Više o HT HotSpotu potražite na https://www.hrvatskitelekom.hr/internet/hot-spot

Bezbrižno ljeto uz najbolju glazbu, tv u pokretu i online prostor od 10 GB – sve to već od 1 kn!

Multimedia paket  HT-a uključuje Deezer - vodeći svjetski glazbeni servis s preko 25 milijuna domaćih i stranih pjesama,  MAXtv To Go – s najboljim i ekskluzivnim TV sadržajem u pokretu te Spremalicom i 10 GB besplatnog privatnog on-line prostora za pohranu i dijeljenje najdražih fotografija i ostalog digitalnog sadržaja. Može se koristiti na tabletu, smartfonu, stolnom ili prijenosnom računalu. Tijekom ljeta je  Multimedia paket dostupan za 1 kn/mjesečno.

Više na www.hrvatskitelekom.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija
Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti