Obavijesti

Još nekoliko dana do premijere "Što je muškarac bez trikova"

Još nekoliko dana do premijere "Što je muškarac bez trikova"
1

Ususret premijeri predstave, Luka Vidović izgubio torbu „koja život znači".Dođite na vidikovac Zagreb Eye, 8.studenog u 20 sati na Trg bana Jelačića, Ilica 1a, 16. kat

Još je nekoliko dana do premijere predstave Što je muškarac bez trikova, a najpoznatijeg hrvatskog iluzionistu, čini se, snašle su prave nevolje. Vraćajući se s probe, Luka je ostavio punu torbu rekvizita u taksiju. Uz sav trud, nije uspio doći do bilo kakvog kontakta kojim bi riješio svoje probleme. Angažirale su se i radio postaje, a ovim putem, još jednom moli poštenog nalaznika da vrati „torbu koja život znači“ . Nalazniku se, kao nagrada, nudi počasno mjesto na premijeri 8. studenog na vidikovcu Zagreb Eye. Ne vrati li svoje rekvizite na vrijeme, Luka bi zaista mogao postati „muškarac bez trikova.

Novootvoreni prostor vidikovac Zagreb Eye, Ilica 1a, odlučio je otvoriti svoja vrata cabaretskoj sceni u Zagrebu. Samo dvadeset i pet sekundi liftom i čini vam se da ste na vrhu svijeta! Ova novootvorena atrakcija, na 16.katu nebodera,  pružit će vam jedinstven pogled na Kaptol, Gradec, Gornji i Donji grad, te Trg bana Jelačića i kip koji, iz ove pespektive, izgleda zapanjujuće minijaturno.  

Što je muškarac bez trikova“ i vidikovac Zagreb Eye, svakog četvrtka u studenom (14. 21. i 28.11.) od 20 sati, pružaju vam mogućnost, da upotpunite svoju večer, opustite tijelo, dušu i um uz smijeh, iluziju i , normalno, domaću rakijicu.

Ulaznice možete kupiti na  www.eventim.hr  ili na recepciji vidikovca Zagreb Eye po cijeni od 60 kn u pretprodaji ili 75 kn na dan predstave. 

Sve novosti pratite na facebook stranici MenartBpm ili na www.lukavidovic.com.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"