Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Disneyjeve princeze: Kako bi izgledale danas?

None Foto: Life, Arts and Times/Facebook 8

Brazilski umjetnik nacrtao je portrete princeza vodeći se time da likovi u crtićima stare kao i ljudi. Pogledajte kako Mulan, Snjeguljica i ostale izgledaju u 2015.

Snjeguljica, Trnoružica, Pocahontas, Mulan i druge princeze iz Disneyjevih crtića nezaobilazni su dio djetinjstva. U crtićima su uvijek mlade i lijepe, no jeste li zapitali kako bi izgledale danas, gdje bi neke od njih imale barem desetak godina više?

Jedan brazilski umjetnik pozabavio se baš time. Nacrtao je portrete ostarjelih princeza, vodeći se time da likovi u crtićima stare kao i ljudi. Crteže je objavio na svojoj Facebook stranici Life, Art and Times.

Isaque Arêas objasnio je da se kao dijete često poistovjećivao s određenim izmišljenim likovima, a ovim projektom htio je pokazati ljudima, a posebice ženama, da se i dalje mogu poistovjetiti s tim istim likovima, čak i kad oni ostare. 

Ubrzo se pokazalo da su ljudi shvatili poruku koju im je htio poslati, jer su fotografije počeli komentirati sa: “Pa ona izgleda kao moja mama!” ili “Ona sada ima godina koliko i ja i predivna je”. Jer kako starimo, zaista i dalje ostajemo lijepi, dragi, snažni, pametni, ali i nježni – baš kao Disneyjevi likovi. A i dalje iznutra možemo ostati djeca.”

Komentiraj, znaš da želiš!