Obavijesti

Junior

Komentari 0

Dođite na četiri dana filmske zabave u Cinestaru!

Dođite na četiri dana filmske zabave u Cinestaru!
4

Djecu čeka 14 različitih filmova, nagradna igra, radionice slikanja po licu, ukrašavanja uskšnjih jaja i još mnogo toga. Čekamo vas u Cinestaru

VIDEO

U CineStar kinima od 14. do 17. travnja po prvi puta se održava Dječji festival, tijekom kojeg će djeca moći uživati u projekcijama igranih, animiranih, dokumentarnih i kratkih filmova, ali i sudjelovati u brojnim popratnim radionicama, igraonicama, predavanjima i nagradnim igrama.

Festival će otvoriti premijera Disneyevog animiranog filma Zvončica i gusarska vila, koji se prikazuje samo u nedjelju 13. travnja, dan prije službenog početka Festivala.

Biranje najboljeg filma i nagrade za posjetitelje

Tijekom Četiri filmska dana za vašeg mališana bit će prikazano 14 dječjih filmova iz čak 10 zemalja svijeta, uključujući Francusku, Brazil, Japan, Hrvatsku, SAD, Estoniju, Njemačku, Rusiju, Australiju i Belgiju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svi posjetitelji kupnjom ulaznice biraju najbolji film festivala glasovanjem pu­tem glasačkog listića, a svojeg će pobjednika izabrati i žiri mladih glumaca u sastavu: Mile Biljanović, Ena Ikica i Tit Emanuel Medvešek.

U konkurenciji je 8 filmova od ukupno 14 i to su:  Vjetar se diže (Japan), Lotte i tajna mjesečevog kamena (Estonija), Rio 2 (SAD), Ernest i Ce­lestine (Njemačka), Avanture g. Peabodya i Shermana (SAD), Zvonči­ca i gusarska vila  (SAD), Tarzan  (Njemačka), Muppeti: Najtraženi­ji  (SAD).

Na kraju glasovanja, izvući će se 3 sretna glasača koji će dobiti bogate nagrade sponzora festivala: Podravke Lino, Hypo Alpe Adria Banke, Škol­ske knjige i 10 kinoulaznica za CineStar koje se mogu iskoristiti do kraja 2014! Sretni glasači biti će objavljeni u utorak 22.4.! 

Tko su članovi žirija?

Mile Biljanović rođen je 8.6.2000. u Zagrebu. Još kao sasvim malo dijete počeo je pokazivati svoju umjetničku stranu; prvo zanimajući se za glazbu, a kasnije i za glumu. Kao 5-godišnjak krenuo je u dramsku školu ZKM-a, u ko­jem i danas glumi. Nakon nekoliko manjih uloga u filmovima i serijama, dobio je čast utjeloviti slavnog Šegrta Hlapića u istoimenom filmu Silvija Petra­novića.  Iako mu je gluma glavna ljubav, veliko zadovoljstvo pronalazi i u drugim aktivnostima: trenira plivanje i akrobatski rock'n'roll, proučava povi­jest i rješava matematiku za zabavu, uči svirati bubnjeve i gitaru...

Ena Ikica rođena je 1995.godine u Osijeku. Tijekom osnovne škole pohađala je dramski studio u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića u Osijeku gdje je i na audiciji izabrana za glavnu glumicu u filmu Duh u močvari redatelja Branka Ištvančića. Maturantica je osječke Opće gimnazije.

Tit Emanuel Medvešek rođen je 4.5. 2000. u Zagrebu. Titova prva uloga bila je u filmu Moram spavat anđele Dejana Aćimovića, a nakon nje us­lijedila je manja uloga u predstavi Ana Karenjina ZKM-a. Glumio je i u Gavel­linoj Antigoni, a osvojio je i filmsku nagradu u Velikoj Britaniji  i Trevisu. Ho­biji su mu osmišljavanje predstava, rolanje, plivanje. Voli zlotvore u pričama, a najveći hobi mu je prepoznavanje sinkronizacije glumaca u crtićima! Voli zabavljanje u društvu, a ne preko interneta.

Dođite na zabavne radionice

Inače, cijelog dana, od 11 do 17h, CineStar nudi i bogat popratni program koji uključuje radionice slikanja po licu, ukrašavanja uskršnjih jaja te izrade likova od balona, učenje engleskog jezika uz igru, kazališne predstave, radionice plesa i pjevanja kao i zabavno-edukativne radionice Crvenog križa i Policije te mnoge druge sadržaje. Točan raspored događanja potražite na web stranici BLITZA i u vama najbližem CineStaru!

Za društva od 4 ili više prijatelja koji zajedno dođu na Festival i kupe ulaz­­nice za film, CineStar je pripremio i poklon pakete DVD-a s hit crtići­ma! 

Ulaznice po cijeni od 20 kuna vrijede za sve filmove u 2D (3D  pro­jekcije dostupne su uz nadoplatu). Dječji festival u Zagrebu se održava samo u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall) i ne održava se u IMAX, Gold Class i 4DX dvoranama.

U suradnji s Festivalom o pravima djeteta prije svakog filma bit će pri­kazan i kratki film koji su snimila djeca iz Hrvatske.

Generalni sponzor Dječjeg festival u CineStaru  je Podravka Lino. Partneri: Hypo Alpe Adria, Jana Junior, Dukatino, Školska knjiga i Festival o pravima djece. Medijski partner: CineStar Premiere 1.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang