Obavijesti

Junior

Komentari 0

Jesu li ova bića produkt mašte ili su stvarna?

Jesu li ova bića produkt mašte ili su stvarna?
3

Neki se kunu da su vidjeli bigfoota, dok djevojčice vole vjerovati u predivne bijele konje s rogom na glavi. Jesu li oni samo izmišljotine ili uistinu postoje?

VIDEO

Bigfoot

Bigfoot, Jeti, Sasquatch... razna imena za isto biće. Dlakavo stvorenje koje se skriva u šumi i visoko je oko 3 metra. Znanstvenici tvrde da su našli DNK dokaze kako je ovo stvorenje križanac čovjeka i primata.

Čudovište iz Loch Nessa

Čudovište nalik na dinosaura navodno obitava u jezeru Loch Ness u Škotskoj. Prema najpopularnijoj teoriji, riječ je o preživjeloj vrsti pleziosaura. Legenda postoji još od srednjeg vijeka, a toliko se raširila i postala popularna da Škoti na njoj dobro zarađuju. Mnogobrojni turisti dolaze na jezero ne bi li ugledali čudovište.

Lignje love brodove

Priče o divovskim lignjama oduvijek su bile dio mornarskih legendi. Znanstvenici su potvrdili njihovo postojanje, a nerijetko ih ribari ulove u mrežu, samo možda ipak nisu tako velike kao u filmovima. Pojavljuju se u “Doktoru Whou”, “20.000 milja pod morem”, “Piratima s Kariba: Mrtvačeva škrinja”... Tad obično napadaju brodove.

Jednorozi sigurno postoje?!

Arheolozi iz Sjeverne Koreje tvrde da su pronašli jazbinu jednoroga kojeg je prije oko 2500 godina jahao kralj Tongimong. Dovoljan dokaz im je natpis koji se nalazi na iskopanim ruševinama - piše “obitavalište jednoroga”. Ostatak svijeta ipak je sumnjičav kad je riječ o toj njihovoj tvrdnji.

Chupacabra

Vampirska zvijer chupacabra dugo je bila samo legenda, no Amerikanac Lynn Butler tvrdi da je 2009. u kokošinjcu našao njezino tijelo. Kokošima je popila krv prije nego što je umrla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu