Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Restoran nudi kobasice s gumenim bombonima

None Foto: minnesotamonthly.com 2

Ideju da napravi neobične kobasice Spencer je dobio prije nekoliko godina nakon što mu je prijatelj iz šale predložio nekoliko recepata s neobičnim sastojcima

Restoran u Minnesoti u svojoj ponudi nudi vrlo zanimljiva jela, a jedno od najneobičnijih su domaće kobasice punjene - gumenim bombonima.

Vlasnik restorana Spencer Grundhofer restoran je otvorio 1983. godine. Kaže kako se počeo zanimati za kuhanje već u dobi od 11 godina kada je povremeno radio u lokalnoj trgovini namirnicama. Ubrzo je došao do svojeg restorana koji je u gradiću Hugou postao poznat po tradicionalnim, ali i neobičnim mesnim specijalitetima.

Ideju da napravi neobične kobasice dobio je prije nekoliko godina nakon što mu je prijatelj iz šale predložio nekoliko recepata s neobičnim sastojcima koji bi 'popravili' okus običnih kobasica.

Iako isprva nije pristao, nakon nekoliko mjeseci nagovaranja Spencer je napravio gumi-kobasice i oduševio svoje goste. Sada su u stalnoj ponudi Spencerova restorana, a on vjeruje da je jedini koji nudi takav obrok. U Spencerovom restoranu svaki gost koji predloži neobičan dodatak kobasicama dobiva nagradu od 25 dolara i besplatan par kobasica. Naravno, ako 'gazda' prihvati prijedlog.

Komentiraj, znaš da želiš!