Obavijesti

Junior

Komentari 0

Dvobroj: Zabavnik daruje album te crtić Maša i Medvjed

Dvobroj: Zabavnik daruje album te crtić Maša i Medvjed
3

Uz čak dva super dara tu su posteri, mozgalice, križaljke, recept... Saznajte sve o neobičnim novogodišnjim običajima, zanimljivim životinjama i svjetskim fenomenima

VIDEO

Pred vama je dvobroj najveselijeg i najzabavnijeg dječjeg mjesečnika. Od subote 5. prosnica ga potražite na svim prodajnim mjestima i ugrabite čak dva super dara - album “Maša i Medvjed” te DVD sa svima omiljenim crtićem.

24sata

U ovo blagdansko vrijeme pobrinuli smo se da saznate kakvi su novogodišnji običaji diljem svijeta, kitimo li bor, jelu ili pak smreku, gdje živi Djed Mraz te zašto su naši nazivi mjeseci u godini potpuno drugačiji od onih koje koriste svi ostali. Iznenadit ćete se kada pročitate da neki pingvini žive na afričkim plažama, a ne na santama leda, a otkrivamo vam i koji je točno posao forenzičara, koje možete sve češće vidjeti u televizijskim serijama. Prirodne pojave koje će vas ovog puta ostaviti bez daha su fjordovi i polarna svjetlost - specifični za sjeverne zemlje.

Otišli smo i na trening krav mage, gdje su nam pokazali kako se vježba samoobrana, u Zoološkom vrtu smo posjetili vrckave majmunčiće kapucine, a saznali smo i zašto je za organizam dobro jesti naranče i limune.

Uz našu malu pomoć i Lino čokoladne pahuljice napravite fantastičan kolač, a provjerite i što se dogodi kad na temperaturama ispod nule pušete mjehuriće od sapunice.

Ako niste dosad bili sigurni, objasnit ćemo vam zašto je srce najvažniji organ u tijelu, a vodimo vas i kroz popularni serijal “Star Wars” te otkrivamo sve što niste znali o Anni i Elsi.

U ovom broju pronaći ćete i postere Eda Sheerana i One Directiona, tu su kao i uvijek mozgalice i rebusi, vaši nagrađeni crteži te Rudi, koji se još jednom, ne baš tako uspješno, sakrio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode