Obavijesti

Junior

Komentari 0

Sezona je jagoda: Napravi lagani ružičasti mousse

Sezona je jagoda: Napravi lagani ružičasti mousse
1

Ovaj slasni mousse od jagoda gotov je začas, a okus mu je kao da je iz najfinijeg restorana

VIDEO

Mousse je tradicionalna francuska slastica i u prijevodu znači “pjena”. Lagan je za jesti, jednostavan za napraviti, a radi se od slatkog vrhnja, jaja i dodatka voća, čokolade ili drugih okusa.

Sve što ti treba je: 

- 600 g svježih jagoda

- 2 limuna

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- 230 g šećera

- 350 ml slatkog vrhnja

Recept:

Izmiksajte 500 grama jagoda. Šećer prelijte sokom od limuna i kuhajte minutu da se šećer otopi. Prelijte preko jagoda i opet smiksajte. Umutite slatko vrhnje i sve promiješajte.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.