Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kako se brzo i učinkovito riješiti celulita?

None Foto: BIOmedis 3

Celulit je jedan od najvećih neprijatelja žena. Ima ga skoro svaka žena, a niti sportašice i modeli nisu pošteđeni. Javlja se sve ranije, već u 12-oj godini života.

Što je celulit?

Za razvoj celulita odgovorna je građa ženskog masnog tkiva kojeg žene imaju 30% više od muškaraca. Na mjestima tipičnima za razvoj celulita nalazi se posebna vrsta masnih stanica koje imaju ulogu nakupljanja masti.

Vezivno tkivo žena je slabije od muškaraca te ga imaju 20% do 30% manje. Masne stanice podupire vezivno tkivo koje se kod žena pruža okomito u smjeru kože, te je rast masnih stanica moguć samo prema površini kože što stvara takozvani izgled kože koja sliči narančinoj kori. Otkriveno je da je kod žena koje imaju celulit vezivno tkivo koje podupire masne stanice slabije razvijeno nego kod žena koje nemaju celulit.

Kako biljke djeluju na celulit?

Ružmarin potiče arterijsku cirkulaciju, koristan sastojak mješavina za tretiranje celulita. Od davnina se kupke s ružmarinom i masaža uljem ružmarina preporučuje svim reumatičnim bolesnicima. Ružmarin je antiseptik, antireumatik, neurotonik, stimulans i kozmetik. Pospješuje prokrvljenost. Koristi se kod slabe cirkulacije, bolova u mišićima, neuralgija i kod ekcema.

Bršljan je biljka koja sadrži saponine (heredakozide B i C). Koristi se za smanjivanje masnoća u tijelu, ali njegova osnovna kvaliteta je da uklanja pretjeranu količinu vode te tako uklanja nakupine masnoće. Bršljan stimulira mikro cirkulaciju između celulitnog tkiva gdje je cirkulacija skoro jednaka nuli. Rastvara masnoće i sprečava nakupljanje novih.

Kadulja poboljšava cirkulaciju i pomaže otapanju masnog tkiva. Odlična je za korištenje kod pretilosti, celulita, zastoja krvotoka, reumatizma i artritisa.

Sve o djelovanju ljekovitog bilja na Vašu kožu pročitajte ovdje.

Testirali smo jedan od izuzetno djelotvornih prirodnih proizvoda protiv celulita iz BIOmedisa:

BIOmedis Mlijeko protiv celulita sa bršljanom, marelicom, bademom, ružmarinom, kaduljom i zeolitom učinkovito djeluje na uklanjanje naslaga masnoće koja izgleda kao narančina kora. Bršljan uklanja višak vode, a to rezultira i smanjenjem i uklanjanjem neželjenih masnih naslaga. Stimulira mikro cirkulaciju između celulitnog tkiva gdje je cirkulacija skoro jednaka nuli. Rastvara masnoće i sprječava nakupljanje novih. Udio marelice i badema osigurava brzo upijanje i hidratizaciju te toniziranje i napinjanje kože. Mlijeko protiv celulita iz BIOmedisa je lagano i hidratantno tako da nakon nanošenja neće ostaviti tragove na odjeći.

BIOmedis.hr je svojim klijentima pripremio 15 akcijskih setova na kojima možete uštedjeti od 130Kn do čak 790Kn.

Iz BIOmedis kolekcije bismo izdvojili akcijski Set protiv celulita koji sadrži Mlijeko protiv celulita i Hidratantno mlijeko za tijelo na kojem ćete uštedjeti 150Kn.

Samo zato jer se radi o potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka koja ima kraći rok trajanja i ne može dugo stajati na policama trgovačkih lanaca i ljekarni, BIOmedis.eu je za Vas razvio besplatnu dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom. Narudžbe možete predati na web stranici www.BIOmedis.eu ili telefonski na 098 323 164 ili 091 3232 308, a naručenu robu plaćate pri preuzimanju.