Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Kaufland u Poreču pobjednik u ljubaznosti prema kupcima

None Foto: Kaufland

Kaufland u Poreču pobjednik u ljubaznosti prema kupcima za veljaču 2014. Kvaliteta, svježina, čistoća i prezentacija robe dodatni su vrhunski zadovoljeni kriteriji.

Djelatnici poslovnice u Poreču odlikovani su putem internog natječaja poduzeća kao „Poslovnica mjeseca za veljaču 2014“ čime Kaufland svaki mjesec odlikuje i nagrađuje poslovnice koje su najljubaznije prema kupcima i koje su se istaknule u drugim važnim kriterijima kao što su kvaliteta, svježina, čistoća i prezentacija robe.  

„Oduševljeni smo primiti ovo priznanje koje je rezultat zajedničkog rada“, istaknuo je voditelj poslovnice g. Marino Ereiz, a djelatnici će biti nagrađeni diplomom i novčanom nagradom koja se može iskoristiti za zajedničko druženje.

Kaufland kao poduzeće nudi svojim kupcima razna jamstva i usluge kao što su npr. jamstvo brzine na blagajni, tj. kupovanje bez redova čekanja. jamstvo svježine jamči apsolutno svježe proizvode ili jamstvo zamjene koje jamči jednostavnu zamjenu bez puno rasprave! Sve Kaufland-ove poslovnice jamče kvalitetu i svježinu po najpovoljnijim cijenama.