Obavijesti

Kolumne

Komentari 72

Bandićeve presice sve su luđe, kao i one frenda mu Mamića

Bandićeve presice sve su luđe, kao i one frenda mu Mamića
1

Tip je dobio 76.000 glasova i jedan mandat na izborima. Sad ih ima 11. Kao da je dobio oko 160.000 glasova. A nije. Možda su Bandić i ekipa saborskih plaćenika korisni HDZ-u. Ali nisu Hrvatskoj

VIDEO

Gradonačelnik Milan Bandić i bjegunac Zdravko Mamić. Stari frendovi koje vuče ista ideologija oko veza između novca, moći, utjecaja i politike. Mamić je već neko vrijeme na opravdanom izostanku i više ne pruža usluge zadovoljavanja manjih skupina mazohista koji su pratili njegove konferencije za javnost kad bi polulud pljucao po ljudima.

No ta gadljiva tradicija očito se nastavlja. Štafetu tog besmisla sad visoko nosi Milan Bandić. I to vrlo uspješno. Doista mu još samo malo fali pa će dosegnuti sve pojavne standarde koje je vrijedno postavio gospodin Zdravko Mamić, u međuvremenu nepravomoćno osuđen na zatvorsku kaznu od šest i pol godina. Nju je, za sada, zamijenio povremenim ministriranjem u Međugorju i čestim susretima s rodbinom i prijateljima u Bosni i Hercegovini.

OK, znamo da se gradonačelnik metropole u šestome mandatu, Milan Bandić, između ostalog i počasni predsjednik Dinama, voli praviti važan na svojim presicama. On, naravno, nije žmigavac (to mu je omiljena poštapalica kad opisuje nekoga tko nije heroj kao on). Miki je najbolji, najveći, najpametniji, najpošteniji... Zagreb je svjetska metropola jer on tako želi, jer on ne spava i jer on samo radi. I sve to bude tako dok ne stigne pitanje koje mu poremeti tanku koncentraciju.

Onda krene vrijeđanje, omalovažavanje, cinizam. Ukratko, cirkus. Lakše mu je uvrijediti onoga tko ga pita nego pružiti suvisli odgovor. A žene pogotovo. Ta njegova mizoginija, zapravo, odlika je sitnih ljudi, žmigavaca. Bandić i njegova saborska ekipa plaćenika možda su korisni Plenkoviću i HDZ-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ali su, u biti, perverzija izborne demokracije i neviđena uvreda biračima. Tip je dobio 76.000 glasova i jedan mandat na izborima. Sad ih ima 11. Kao da je dobio oko 160.000 glasova. A nije. To je prevara. Taman da mu rektor Boras, u ovoj sasvim naopakoj državi, udijeli počasni doktorat.

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang