Obavijesti

Kolumne

Komentari 190

Drug je Zoran izdo naređenje: 'Ko je zviždo slijedi uhićenje

U Hrvatskoj su počela masovna uhićenja teških zločinaca protiv morala i blatitelja imena lika i djela premiijera Josifa Zorana Milanoviča zvanog Drug Josif Broz

VIDEO

Godina je 3013. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 2. kolovoza - Ministar financija Slavko Linić umalo je krepo od posla. To je potvrdio svekolikoj javnosti. 

- Znam da biste vi voljeli da ja krepam od posla, al Damira mi Vrhovnika, i Joze Kalema, ali skoro sam krepo utovarajući paradajz, paprike, luk u brod čiji tjedni najam stoji koliko izgradnja škole - rekao je Linić. Odmara od utjerivanja poreza privrednom sektoru da bi podmirio državu, a plovit će Ažurnom obalom po kojoj njegovi inspektori ažurno zatvaraju lokale zbog pet kuna viška. 

Zvjezdani nadnevak 3. kolovoza  - Pravobraniteljica za djecu prijavila je S. M. i njezina supruga Zorana M. jer su svojeg malodobnog sina poslali da radi kod prijatelja Emila T. koji mu je za par tjedana rmbačenja platio 800 kn te mu uzeo 200 za osiguranje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovakvo izrabljivanje maloljetnika nije zabilježeno od 19. stoljeća kad su djeca morala raditi u rudnicima  - rekla je pravobraniteljica. Inače, u Hrvatskoj su vlasti dopustile te i same sudjeluju u izrabljivanju isključivo punoljetnih Hrvata. 

Zvjezdani nadnevak 4. kolovoza - Ministar poljoprivredne apoteke Tihomir Jakovina nestao je iz javnosti, a nitko ne zna gdje je taj izgubljeni čovjek. Ne može ga pronaći ni Ranko Ostojić koji je otišao u šumu, partizanskim stazama političke deevolucije. Jakovina je inače jedini čovjek u svemiru koji je ministar poljoprivrede u zemlji koja nema poljoprivredu. 

Zvjezdani nadnevak 5. kolovoza - U Hrvatskoj su počela masovna uhićenja teških zločinaca protiv morala, čudoređa, i blatitelja imena lika i djela, glave i brade, premijera Josifa Zorana Milanoviča zvanog Drug Josif Broz. Milanović je na Danu pobjede i domovinske zahvalnosti zahvalio braniteljima koji su izborili slobodu da on može raditi šta oće. Nakon toga, svečano je dao uhititi one koji su mu zviždali. U Hrvatskoj je veći zločin zviždati drugu Josifu Brozu Milanoviču, nego biti osumnjičen za sudjelovanje u ubojstvu emigranata. Takvima Drug Josif piše posebne zakone da ih zaštiti. 

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 190
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Moletu jedite umjesto bakalara, a trlju frigajte za 'fritto misto'
FINA RIBA ZA SVAČIJI DŽEP

Moletu jedite umjesto bakalara, a trlju frigajte za 'fritto misto'

Manje popularna riba je jeftinija, a dostojna je zamjena za bakalar i lignje. Isprobajte frigane trlje, paštetu od molete i 'fritto misto' - neće vas 'udariti po džepu'