Obavijesti

Kolumne

Komentari 15

Ekskluzivno: Nadan je u svom podrumu čitao Voynichev spis

Ekskluzivno: Nadan je u svom podrumu čitao Voynichev spis
1

Taj manuskript već stoljećima ne može nitko dešifrirati, ali to Nadanu nije predstavljavalo problem. U podrumu je bio i Zavjetni kovčeg te Buda. Živ. Meditirao je

VIDEO

Godina je 3013. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada. 

Zvjezdani nadnevak 23. studenoga -   Premijer Zoran Milanović Utješinović na konstataciju da je broj nezaposlenih svakim danom sve veći, rekao je da ima i gorih od nas te Hrvatima neće biti dobro sljedećih 400 godina. Premijer se zabunio, jer dosad nitko od njih nije bio gori, a tko bi gori, vazda na kraju bude doli. 

Zvjezdani nadnevak 24. studenoga - MSU traži pomoć države. Nemaju više gdje pohranjivati umjetnine poznatih hrvatskih uglednika koji su ih kupovali ukradenom lovom od sirotinje.
- Muzej skrivene umjetnosti bi trebalo proširiti za najmanje istu kvadraturu te tražimo pomoć od države i Zagreba da ga izvole sagraditi - rekli su ogorčeni kustosi Muzeja skrivene umjetnosti. 

Zvjezdani nadnevak 25. studenoga  - Ekskluzivno za čitatelje 24sata Nadan Vidošević rekao je što je radio u podrumu:
- Čitao sam razne knjige, uživao u odličnim slikama te iznimno vrijednim skulpturama životinja. Evo, odmarao sam se uz Voynichev rukopis, to je predivna knjiga - pojasnio je Nadan, ipak ne pojasnivši kako je čitao knjigu koju nitko dosad u svemiru nije uspio dekodirati. Inače, intergalaktički stručnjaci osupnuti su sadržajem skrivenih eksponata. U podrumu su pronašli Zavjetni kovčeg, živog Budu koji meditira te smrznuto tijelo izvanzemaljca iz Roswella kojeg je Amerima netko bezočno popalio. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zvjezdani nadnevak 26. studenoga - Ministar unutrašnjih poslova Ranko Berislav Rončević Ostojić, kodnog imena Podstanar, izjavio je na sudu da se osjeća krivim, ali u predjelu zdjelice. Njemu sude da je namjestio natječaj za kupnju terenskih vozila za koje je Hrvatima iz džepa izbio 30-ak milijuna kuna više nego što je trebao izbiti. Ranko Berislav Rončević Ostojić pravdao se da nije imao uvid u natječajnu dokumentaciju niti je utjecao na izbor vozila. 

Zvjezdani nadnevak 27. studenoga -  Marina Lovrić Merzel dobila je nagradu Majka Tereza za izniman doprinos borbi protiv siromaštva. 
- Vratila sam Audi jer su me napali kao ženu, a ne kao rasipnicu. Nisam autom htjela pokazati rastrošnost, nego raskošnost, a to je cilj SDP-a i ove Kukuriku vlade - rekla je Merzel. Njezin šef nije je zvao jer njega boli briga za sve u državi. Marina Tereza Merzel rekla je da će dvije rate leasinga platiti iz svog džepa, ali nije rekla tko će platiti raskid ugovora te što je s 20 posto pologa koliko običan Hrvat mora platiti za leasing, a to je oko 88.000 kuna.

Zvjezdani nadnevak 28. studenog - Ministar financija Slavko Linić objavio je golemi gospodarski uspjeh naše voljene i mudre, razborite i odlučne Vlade. 
- Zadužili smo za 10 milijardi kuna na stranom tržištu i to je dobra vijest jer eto postoje još neki koji vjeruju da mi možemo uredno vraćati naše dugove - rekao je Linić. 

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang