Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Plenkovića hvata panika: Ne pali pokoravanje, ide smjena?

Komentari (36)
 • Nema smjene već ukidanje !

  5. 12. 2018,   13:37
 • Da je ovo i "d" od države, panika bi zbog pravosudnih institucija te organa reda i zakona, odavno hvatala ama baš sve hade3enjare i 90% assdepenjara zbog razaranja krvavo stvarane Države Hrvatske, privatizacije, rasprodaje i veleizdaje nezabilježene u svjetskoj povijesti... ali ovo nije država, pravosuđa nemamo a od organa nemamo ni ....c ni jaja... hade3ej će zatirati ovaj najgluplji narod u Svemiru i nakon što ga kompletnog zatre... jer ta neman ne pušta ono što zahvati alavim kandžama...nikad.

  5. 12. 2018,   13:51
 • Klauški ti vidim zagovaraš rušiti HDZ , Plenkovića no koja je opcija , političar, stranka koja može izvaditi hrvatsku iz ove kaljuže bez da barem idućih 10 godina ne ide u dogogodišnja procesuiranja i polaganja odgovornosti za ovu situaciju koju imamo ? Imamo li dovoljno zatvorskih kapaciteta ?

  5. 12. 2018,   13:15
  • ARMAGEDON zato sam stava da ZZ treba dati priliku da vodi vlast. Posto smo jako blizu od one recenice " gore od ovog ne moze "; nemamo sto izgubiti.

   5. 12. 2018,   13:23
  • Nema povratka - tonemo prema dnu !

   5. 12. 2018,   13:35
  • @petarsestar To je vrlo neodgovorno reći " nemamo što izgubiti " dapače vjerujem da većina gleda što možemo dobiti i takvu smjenu očekivati. Igrati se vremenom i sudbinama je sve dalje vrlo upitno da se tako neće moći nastaviti. Iz puno razloga za sada nema odgovora mase jer izostaje iz razloga koji je svima jasan da se još uvijek većina nada da će se netko osvijestiti i probuditi , premda takve opciju polako izumiru. Državno vodstvo je u našem slučaju podbacilo u svemu i sada je samo pitanje koja je to politička opcija koja će konačno sve to zaustaviti i okrenuti Državu u smjeru budućnosti i interesa Hrvata !

   5. 12. 2018,   13:40
  • Cek prvo ŽZ mora nac preko oglasa tko bi sacinjavao tu vladi ili ti vlast. Kao sto su trazili i za lokalne izbore kandidate po principu javite se.

   5. 12. 2018,   13:45
 • Svaka diktatura pocinje jednoumljem.

  5. 12. 2018,   13:01
 • HDZ kontrolira skoro sve institucije u RH..Od Crvenog križa,Vatrogasaca,Poljoprivrednika,kulture,sporta,radioamatera,lovaca pa do ovog nesretnog povjerenstva..Nevjerovatna je i kontrola svih važnijih medija od strane HDZ-a..Na prste jedne ruke u Hrvatskoj možeš nabrojati medije koji slobodno i neovisno govore o stanju u Hrvatskoj..A što tek reći o pravosuđu...Komunisti su po pitanju kontrole, bili prema ovima, male bebe..Tito nije imao ni približnu minutažu na televiziji koliko je danas ima Plenki.Bila su doduše samo dva kanala..Ništa se ne prepušta slučaju..A kad negdje nešto zapne Premijer i svi mogući ministri u vladi se istu večer razlete po HTV-oma,NOVA-ama i RTL-ovima objasniti priprostim pućanima o ćemu se tu toćno radi....Na kraju se ukljući ,za režimske medije, uvijek dobrodošli Bero dodajući šlag na tortu sa nekim svojim biserom da ti poslije toga Plenki postane ipak malo manje zlo od Berine alternative...

  5. 12. 2018,   13:10
 • Ne samo da ce ih smjeniti nego ce ih i vremenom ukinuti. Povjerenstvo je postalo prevelika smetnja prljavim radnjama HDZ-a i cijele vlade

  6. 12. 2018,   06:39
 • Hadezenjare si daju oduška, frka, a?

  6. 12. 2018,   09:13
 • Već dugo vrijeme svi mogući napadači a poglavito histerični iz sekte MOST koriste izraze "nervozan, u panici, prestrašen" a to mi sliči na ponašanju malog pekinezera kad sretne pit bula, amstafa ili njemačkog ovčara. Jadni pekinezer sav se uspljuje od lajanja, bijesa, straha i nemoći i sigurno misli da je veliki suparnik u panici zbog njegovog lajanja. Naravoučenije ove prispodobe: "Veliki i jaki nisu u strahu i panici kad nejaki i prestrašeni laju".

  5. 12. 2018,   13:23
 • Čestitam gđi. Novaković da nije podlega politici i političkim pritiscima. Naime, jasno je kao dan, da Plenković želi zataškati sve u vezi Borgovaca, Marića, Dalićke, pa time i njega samog, da želi zataškati vožnju avionom za Finsku... zapravo želi pokoriti sve institucije, najprije smjenom nepodobnih kadrova i instaliranjem svojih poslušnika. Ne bih se čudila da Plenković, odnosno Sabor po njegovom nalogu, ukine ovo Povjerenstvo, jer se povodi za onom uzrečisom: ako neide milom, ide silom. Vjerodostojno i atraktivno Premijeru Plenkoviću.

  5. 12. 2018,   16:35
 • Dvije struje. Koja će pobjediti ?

  5. 12. 2018,   16:28